Mette Krogh - Coach, Business coach, Mentor, Parcoach

Mette Krogh

Coach, Business coach, Mentor, Parcoach

7 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mit navn er Mette Krogh og jeg er ejer af NOVITE. Mette Krogh - Coach, Business coach, Mentor, Parcoach

Beskrivelse

Hvordan kan jeg hjælpe dig/jer? 

 • Jeg hjælper par til at genfinde kærligheden og styrke deres sammenhold gennem livets naturlige faser. Jeg hjælper par til at arbejde for kærligheden og til at vælge hinanden til, specielt når det er svært.
 • Jeg hjælper ledere til at blive den leder de ønsker at være og ikke den de tror de skal være. 

 • Jeg hjælper kvinder med at skabe plads til egne behov og genfinde balancen mellem egne behov og familiens behov.


Hvad er Coaching?


Parcoaching er:

 • værktøjer til at opdage og udfolde jeres kærlighed
 • at fokusere på nuet og fremtiden frem for fortiden
 • et tillidsfuldt samarbejde, hvor jeg faciliterer processen imens I definerer og opnår målet.


"Vi elsker som vi er blevet elsket"

Vi har alle forskellige præmisser for hvad kærlighed er og hvordan den opleves, men det er der desværre mange der tror ikke er ok. Vi SKAL ikke føle kærlighed på samme måde som vores partner og vi SKAL ikke vise kærlighed på samme måde som vores partner viser os kærlighed, og vi SKAL ikke være alt for hinanden og udfylde alle hjørner med talenter og evner. Det er helt ok at vi er forskellige, og i øvrigt heldigvis for det!


Ledelsescoaching er:

 • støtte og sparring i forhold til dine forventninger som ny leder
 • sparring i forhold til de svære samtaler med dine medarbejdere
 • at klæde dig på til at kunne coache dine medarbejdere
 • at motivere dig til øget præstation, omend det er i forbindelse med privatliv eller arbejdsliv


Er du ny leder og giver dit lederjob dig kamp til stregen? Et lederjob byder på mange udfordringer, men også glæder og du har sikkert allerede stødt på flere oplevelser i begge kategorier. Jeg fik ret hurtigt kendskab til særligt udfordringerne og selv om jeg havde en hånd i ryggen og støtte fra min chef, så kunne jeg godt tvivle på mine evner, - gjorde jeg det nu godt nok. Måske kender du den følelse?


Life coaching er:

 • værktøjer til at finde frem til dine værdier og implementere dem i dit liv
 • samtaler hvor jeg hjælper dig til at kunne mærke dine egne behov og også turde at sige dem højt
 • en motiverende dialog og proces, som støtter dig i at handle på dit mål
 • et tillidsfuldt samarbejde, hvor jeg faciliterer processen og du definerer målet


Virkelig mange kvinder, som stadig har store ambitioner og meget at byde på, vælger aktivt at ændre deres karrierespor gennem nedsat tid, mindre ansvar eller helt at forlade jobmarkedet i en periode. Alt dette fordi familielivet har brug for det. Det er en beslutning som de værdsætter og nyder… Indledningsvist! Men de får hurtigt en følelse af tomhed, en følelse af at være gået i stå og en følelse af at have mistet deres identitet. De drømmer om at blive intellektuelt udfordret, at få følelsen af at bidrage og samtidigt give familien den stabilitet der er brug for. Men hvad hvis jeg fortæller dig, at du godt kan have fokus på dine ambitioner samtidigt med at du er der for familien?
En forandring kan være en hel fundamental forandring, hvor hele fundamentet rykkes væk under dig, og hvor du har brug for at bygge et op på ny. Det kan også være en forandring, som ændrer de 5-10%, der gør den store forskel for dig.


Under alle omstændigheder, kan du føle dig fortabt og fortvivlet - og det er her, at jeg hjælper dig til at gå vejen igennem din forandring.


Min rolle som din coach er at skubbe, støtte og motivere dig til at fortsætte din forandring. Jeg kan vise dig, at grunden til at det er svært for dig lige nu, er at de overbevisninger og værdier som alle dine handlinger er baseret på, bliver udfordret.
Min vej til hvor jeg er i dag


Jeg valgte at starte NOVITE fordi jeg gennem mine mange år som leder blev særligt opmærksom på, at udviklingen og arbejdet med mennesker var det som drev mig. Jeg brænder virkelig for at skabe positive forandringer for mennesker og hjælpe dem til at udleve deres fulde potentiale. Netop dét har jeg haft stor succes med i mere end 10 år.


I sommeren 2020 efter min tredje barsel, og 15 år i det private erhvervsliv, tog jeg beslutningen om at tage en pause fra livet i den karrieremæssige overhalingsbane og sagde mit job op. Jeg havde behov for at trække stikket for at fokusere på min familie. Jeg var nu mor på fuld tid - det var fantastisk!


Samtidig havde jeg et brændende ønske om at gøre min professionelle passion til min levevej. Jeg ville gerne bygge videre på mine erhvervsmæssige erfaringer samt alle mine uddannelser og kurser om blandt andet mennesker, ledelse, forandring og motivation. Derfor tog jeg min coachuddannelse hos Danmarks førende udbyder, Sofia Manning og startede NOVITE.

Klientudtalelser

Louise - "Jeg var ret skeptisk på hvor langt vi kunne komme på tre sessioner, der endda var online, men Mette har virkelig overrasket. Allerede på første session fik Mette peget mig i retning af hvordan jeg konkret kunne drage omsorg for mig selv. Mette har formået at skabe en afslappet og uformel stemning, et rum hvor det var trygt at åbne op og arbejde med mig selv. Mette har heppet på mig og sendt opbakkende sms´er på en virkelig fin måde, der har givet mig ro og styrke til at holde fast i de forandringer jeg har sat i gang. Det har været super givende at have Mette med på sidelinjen, fordi hun på en sjov og meget naturlig måde har formået at stille skarpt på de mønstre, der forhindre mig i at tage mig selv alvorligt."  Læs mere  Læs mindre

Marie - ""Mette tager sig tid til at forstå hvad jeg mener, og så hjælper hun på vej mod en løsning. Det gør at der opbygges tillid""  Læs mere  Læs mindre

Karina - "”Mette er en empatisk og meget iagttagende coach, der fornemmer og mærker, hvad der foregår”"  Læs mere  Læs mindre

Kathrine - "”Mit forløb hos NOVITE og Mette var udfordrende på den helt rigtige måde! Den ligefrem tilgang uden BullShit som Mette kommer med, skubbede mig i den rigtige retning”"  Læs mere  Læs mindre

Sofie - "”Mette udstråler en god dømmekraft og med hendes ærlige tilgang til den professionelle verden driver hun en oprigtig kultur. Man mærker tillid og kan føle sig tryg i hendes selskab”"  Læs mere  Læs mindre

Sara - "”Første gang jeg mødte Mette online, blev jeg mødt af et smil og en udstråling som gør at jeg følte mig velkommen. Mette kan uden problemer snakke med alle og udviser interesse og overskud til at lytte, lige meget hvad man kommer med af udfordringer”"  Læs mere  Læs mindre

Søren - "”Mette er meget detaljeorienteret og struktureret, hvilket hjælper hvis du har svært ved at overskue hvor du skal starte”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.