Tilbage til hverdagen efter Corona

Skrevet d. 3-11-2021 08:58:14 af Mette Krogh - Coach, Business coach, Mentor, Parcoach

Hos størstedelen af mine klienter, men også i min omgangskreds, oplever jeg desværre en stor bekymring over at skulle tilbage til den samme hverdag, som de havde før Corona viste sine knap så flatterende sider. Selvom Corona har tvunget mange til at arbejde hjemme, har det også givet en ny form for fleksibilitet i en travl hverdag for mange børnefamilier med at aflevere/hente børn, indkøb, lektier, madlavning, putning osv. Det har givet mange familier en time eller to mere hver dag til at være sammen.


Nu står vi der hvor flere og flere virksomheder kalder deres medarbejdere tilbage på kontoret og hjemmekontoret ikke længere er en mulighed. Heldigvis er der mange virksomheder som har ændret hele deres mindset omkring hjemmearbejde og derfor nu tilbyder hjemmearbejde 50% af tiden, eller i hver fald er mere fleksible i forhold til at lade medarbejderne planlægge deres arbejdsdag og tid mere frit. - Om det er muligt i alle virksomheder skal jeg ikke gøre mig til dommer over, men en ting er sikkert, det kræver lige så meget tilvænning, og måske endda mere, at vende tilbage til en hverdag i et højere gear, som det gjorde da rigtig mange blev bedt om at rykke deres kontor hjem, for lidt over et år siden. - Vi skal sørge for at de medarbejdere der nu bliver kaldt tilbage til virksomhederne, får den støtte og opbakning der er brug for, for at få deres hverdag til at fungere igen.


Har du brug for støtte og hjælp til at få din hverdag til at balancere igen, så tøv ikke med at give mig et kald :-)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.