Marianne Sander - Psykolog

Marianne Sander

Psykolog

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Velkommen til Psykologisk-Terapeutisk Klinik Aut. psykolog Marianne Sander. Marianne Sander - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Mit navn er Marianne Sander.
Jeg har 28 års erfaring som psykolog og har haft privat praksis siden 1999. Siden 2006, hvor jeg uddannede mig til Tankefelt-terapeut, har jeg udforsket forskellige metoder indenfor det energipsykologiske felt. 
____________________________________________________________________________

Bemærk at jeg kun modtager klienter med lægehenvisning ved min praksis i Grenå 
____________________________________________________________________________

Jeg betragter de energipsykologiske metoder som fremtidens behandlingsmetoder. 
Gennem de sidste 5 år er jeg blevet mere og mere glad for at kunne tilbyde mine klienter at blive behandlet med TAT (Tapas Acupressure Technique), som er en blid og nænsom metode, som alle kan lære at bruge. 

Jeg har specialiseret mig i behandling af

  • Traumer herunder PTSD,  
  • ADHD
  • Angst og fobier - herunder tandlægeskræk og eksamensangst
  • Stress  
  • Depression

Men jeg tilbyder også behandling af en række andre psykiske problemer.

Metode 

Terapeutisk tager jeg afsæt i Kognitiv Terapi, som har dokumenteret god effekt specielt i forhold til angst og depression. Men det er de senere år mere og mere blevet ved afsættet til fordel for de energipsykologiske metoder. 
Jeg bruger dog stadig nogle af de bedste redskaber i Kognitiv Terapi, men foretrækker at arbejde med energipsykologiske redskaber - og især TAT - på grund af metodens effektivitet. 

TAT 
TAT er en akupressur-teknik og en slags kusine til Tankefelt-terapi (TFT), som mange efterhånden kender. 

Jeg foretrækker at arbejde med TAT af mange årsager: 
Først og fremmest fordi metoden er virkningsfuld i forhold til de fleste psykiske problemer og den er specielt effektiv i angst - og traumebehandling. Jeg har også gode erfaringer at mindske eller helt fjerne fysisk eller mental uro som ved stress eller ADHD. 

Derudover behøver man ikke nøjes med at fjerne ét traume eller problem ad gangen som ved TFT og der opnås derved hurtigere forvandling. 
Mine klienter sætter stor pris på at kunne slippe af med traumer, negativer erindringer, følelser og tanker hurtigt og let, - ofte i løbet af ½-1 time, og uden at skulle igennem den smertefulde og ofte langvarige proces, som kendetegner samtaleterapien. 

TAT er en nænsom metode, som - når det fx drejer sig om behandling af PTSD - minimerer risikoen for re-traumatisering under behandlingen.
TAT er let at lære som selvhjælps-metode. Den er velegnet til Skype-konsultation, så du behøver ikke at bo i mit nærområde, som er Djursland, for at kunne få gavn af den.


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.