Lise Hansen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Klinisk psykolog siden 1981. Specialist og supervisor i psykoterapi. Tilknyttet sygesikringen. Lise Hansen - Psykolog

Beskrivelse

Velkommen. Mit navn er Lise Hansen. 
Jeg har arbejdet som klinisk psykolog siden 1981, de første 15 år som ansat til arbejdet med børn, unge og familier og siden 1997 i egen klinik i Ebeltoft. 
Jeg er autoriseret psykolog og uddannet tegneterapeut.
Jeg har overenskomst med sygesikringen, dvs. du kan bruge en henvisning fra lægen hos mig. 

Har du svært ved at sætte grænser og for nemt ved at påtage dig skyld og dårlig samvittighed?
Få hjælp til at blive fortrolig med dine grundværdier, kvaliteter og følelser - i særdeleshed din vrede og til at give slip på uhensigtsmæssige eller selvdestruktive tankegange og handlemåder, så du kan blive bedre til at være god ved dig selv. 

Du har mulighed for bearbejdning af dine temaer og følelser, som fx. sorg, vrede, skyld, skam, angst, magtesløshed og manglende selvværd. 

Jeg arbejder fortrinsvis individuelt eller med grupper (børn, unge og voksne) og tilbyder både tegneterapi, billedeterapi og almindelig samtaleterapi - med udgangspunkt i kognitiv terapi.

Jeg tilbyder endvidere foredrag/undervisning om brug af billeder og tegneterapi i behandling. 
Metoden har især vist sig meget velegnet ved depression, angst og stress i kombination med kognitiv terapi. 

Opmærksomhed på den enkeltes fortolkninger, selvbegrænsende tankegange og handlemåder er centralt i min måde at arbejde på.

Eksempler på sådanne kan være:

 • negative tankegange
 • enten/eller tænkning
 • unødige bekymringer
 • vanskeligheder med at sætte grænser og for nemt ved at påtage sig andres problemer
 • stiller for store og urealistiske krav til sig selv


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale om samtale.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere