Lisbeth Lykke Lindhardt - Psykolog

Lisbeth Lykke Lindhardt

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Angst, kriser, stress, depression, sorg, vold, seksuelle overgreb, samlivsproblemer, arbejdsrelaterede problemer. Børn og familier. Lisbeth Lykke Lindhardt - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Psykologisk behandling og kriseterapi til børn, unge og voksne samt parterapi. Jeg tager imod alle klienter - både med og uden sygesikring - i øjeblikket med kort ventetid.

Alle kan få behov for psykologisk bistand. Det gælder såvel voksne som børn og unge, familier eller par med samlivsproblemer. Det kan dreje sig om familier eller enkeltpersoner, der har været udsat for traumatiske hændelser.

Jeg tilbyder desuden psykologisk behandling og stresshåndteringsforløb til både danske og engelske virksomheder - ledere og medarbejdere - samt til udstationerede.

Terapien kan foregå online eller i en af mine klinikker i Svendborg og Newcastle i England og på både dansk og engelsk.

Den psykologiske behandling udøves gennem samtalen og kan være ønsket på grund af,

·  angst, depression, krise eller stress
·  posttraumatisk belastningsreaktion 
·  livskriser 
·  nervøse lidelser og utilstrækkelighedsfølelse
·  eksamensangst, tandlæge- eller flyskræk
·  alvorlig sygdom, smerter og sorgarbejde
·  vold og trusler, voldtægt, røveri og trafikulykker
·  vanskelige opvækstvilkår
·  problemer i parforhold
·  udfordringer i familiesamspillet – børne eller familiemæssige problemer
·  seksuelle problemer
·  børn med trivselsproblemer (private personer - institutioner - arbejdspladser - forvaltninger)
·  sundhedspsykologiske problemstillinger

Jeg har viden inden for det arbejdspsykologiske område og krisepsykologisk behandling og foretager supervision, psykologisk rådgivning og udredninger inden for klinisk psykologi og arbejdspsykologi. 

Jeg har særlig erhvervsfaglig viden om og erfaring med håndtering af,

·  dårligt psykisk arbejdsmiljø
·  konflikter og samarbejdsproblemer
·  outplacement og fritstillelse fra job
·  ledelsesmæssige- og/eller organisatoriske udfordringer
·  arbejdsstress

Ud over min autorisation har jeg videreuddannelse inden for forskellige terapeutiske retninger, blandt andet en certificeret Familieterapeut uddannelse fra Atferdssenteret ved det psykologiske fakultet i Oslo.

Derudover er jeg certificeret mindfulness instruktør og uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske - og har desuden expat erfaring fra min egen og familiens tid som udstationeret.

Jeg arbejder ud fra interpersonelle- og kognitive metoder og tilpasser naturligvis min arbejdsform og terapeutiske tilgang til den aktuelle problemstilling.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.