Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Lene Ulstrup - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Vi kan alle opleve perioder i livet,

hvor vi har brug for hjælp eller hvor vi sidder fast.

 

Hvis det er første gang du overvejer at kontakte en terapeut, kan det føles uvant eller blottende og måske mærker du skam over, at du ikke kan løse problemet selv. Uanset, hvad du kommer med, vil jeg tage nænsomt imod dig og møde dig med respekt og anerkendelse.

 

 • Måske mærker du angst eller befinder dig i en tilstand af tristhed eller har lavt selvværd.
 • Måske føler du ensomhed eller mærker usikkerhed i sociale relationer.
 • Måske oplever du dig magtesløs i dit privatliv eller fastlåst i dit arbejdsliv.
 • Måske har du mistet et menneske, som du stod nær eller har oplevet en ulykke.
 • Måske har du svært ved at sætte ord på, hvorfor du har det skidt, men du har et ønske om forandring. 

 

Uafhængig af hvad du kommer med, vil jeg lytte opmærksomt og sammen skaber vi et rum, hvor du bliver hørt og set, som den du er.

 

Du afgør, hvad vi skal arbejde med og du bestemmer farten.

 

Min terapeutiske tilgang har sine rødder i en psykodynamisk tradition. Det er en terapiform, som undersøger dine erfaringer i de nuværende -  og tidligere relationer og som undersøger de mestringsstrategier og forsvarsdynamikker, som på forskellig vis præger dit liv i dag.

 

Det terapeutiske arbejde har både et fokus på at undersøge dine styrker og svagheder og målet er at lade dine ressourcer vokser og reparere dine sårbarheder.

 

Om mig:

Min psykoterapeutiske uddannelse er fra Hildebrand Instituttet og derudover er jeg cand.mag. i psykologi og tysk fra Roskilde Universitet. Udover at være selvstændig psykoterapeut er jeg gruppeterapeut for en gruppe af seksuelt misbrugte mænd i et satspuljefinansieret projekt i Kvistens regi og tilknyttet Center for seksuelt misbrugte - Øst som honorarlønnet VISO-specialist.

 

Kontakt mig endelig eller forespørg på en tid, jeg ser frem til at møde dig.

Klientudtalelser

Kenneth, 35 år - "Jeg har haft svært ved at binde mig, og selvom jeg fandt en sød pige, blev jeg ved med at have kontakt med andre piger. Undervejs i forløbet hos Lene fandt jeg ud af, at jeg havde brug for det kick af bekræftelse, som kontakten med andre piger gav mig og at det handlede om mit lave selvværd. Jeg lærte at bekræftelsen udenfra ikke kunne reparere mit selvværd. Istedet fik jeg forstået, hvor mit lave selvværd kom fra og at jeg er ok, som jeg er."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte, 43 år - "Jeg er taknemmelig for det forløb jeg havde hos Lene Ulstrup. Jeg lærte af adskille følelser af svigt og ensomhed, som knyttede sig til min barndom, fra konfliktsituationer i mit voksne liv, så jeg i dag er i stand til at løse konflikter - uden at sidde fast i gamle følelser. Det har udviklet mit parforhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere