Jesper Ryder - Psykoterapeut

Jesper Ryder

Psykoterapeut

København K

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - m. rabat for studerende 600 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 69

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til min profil, Jesper Ryder

 

Individuel terapi er en samtalebaseret terapiform, hvor vi i fællesskab undersøger hvordan dit liv ser ud netop nu. Det er en samtale form, som stikker noget dybere end den man almindeligvis er vant til, og hvor jeg aktivt lyttende stiller skarpt og holder fokus på det dybe og centrale i dit liv.

Noget der ofte kan skabe en konflikt og som volder os problemer er, når der er ubalance mellem det vi tænker og det vi føler. Gennem terapi hjælper jeg dig til at få øje på, hvordan du begrænser dig selv og hvordan du kritiserer dig selv – og jeg hjælper dig til at se, hvordan angsten, mindreværdet og depressionen opstår.

Når det er tydeligt for dig hvordan du kan behandler dig selv, er det muligt at ændre måden du er på – både over for dig selv og i forhold til din omverden.

Udover at løse konkrete problemer, giver individuel terapi dig en mulighed for at undersøge, hvem du egentlig er, og hvilke ressourcer du har til rådighed.

Jeg har særlig erfaring med:

  • Angst
  • Depression
  • Stress
  • Sorg og krise
  • Selvværd og selvtillid
  • Ensomhed
  • Misbrug
  • Selvudvikling

Et terapeutisk forløb kan også have karakter af personlig udvikling, karriereudvikling, eller coaching, hvor du har et specifikt mål for øje, men har brug for hjælp til at finde vejen dertil. Jeg hjælper dig til at afklare og præcisere dine muligheder med dybdegående opklarende spørgsmål. Hvad vil jeg, hvad kan jeg, og hvordan kommer jeg derhen?

Der betales kontant efter hver session, og ved udeblivelse eller afbud senere end dagen før, betales fuldt honorar.

Hvis du overvejer om terapi er det rigtige for dig, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt mig og lad os tale om det allerede i dag.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.