Doris Skovrup - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut

Doris Skovrup

Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut

Gredstedbro, Esbjerg

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Pensionister og studerende 500 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Familietjek 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 53 94

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

OBS *Jeg holder ferielukket fra uge 35 til uge 38 - og kan ikke besvare din henvendelse før 27.sept*


Vil du gerne være herre i eget hus? Er du ensom? Føler du dig ofte utilstrækkelig? Driver dine børn dig til vanvid? Lider du af depression? Har dine fobier og har din angst taget magten over dit liv? Lever du med en psykisk diagnose - eller sammen med en mor eller far, som er psykisk syg?

 

Kæmper du med nogle af disse problematikker, så skal du blot være rolig. Du er ikke den eneste, og der er altid hjælp at hente. Oftest så har du ressourcerne indeni dig selv til at komme videre eller til at løse problemerne – du ved det blot ikke endnu.

 

JEG BRÆNDER FOR AT HJÆLPE NETOP DIG

Som systemisk integreret familieterapeut hjælper jeg dig med at lave nye fortællinger her i livet.

 

Jeg tror på, at vi kan vende de fleste omstændigheder og knubs til noget brugbart, udelukkende ved at vi lærer os selv, hvordan vi skaber en ny bevidsthed omkring vores problem.

 

Det lyder ganske ligetil og simpelt. Det er det ikke – og det er IKKE simpelt. Men jeg tør godt lade det komme an på en prøve – tør du?

 

PSYKISKE LIDELSER

I min praksis har jeg gode erfaringer med, at hjælpe mennesker med psykiske lidelser ved at se sygdommen udenfor personen så mennesket bagved kommer til syne. I dag ved vi, at den narrative metode øger aktiviteten i hjernen, og dermed hjælper personen til at tage ansvar for eget liv og handling.

Angst og stress

Angst er en helt naturlig reaktion på fare. Er man ængstelig over for hverdagens begivenheder eller bestemte ting Eks flyskræk eller socialfobi, er det sikkert det giver en dårlig livskvalitet samt en begrænset frihed. Dette kan være meget smertefuld for personen.

Skizofreni

Skizofreni er en lidelse i sindet, hvor man ofte ser verden anderledes. Det kan være at risene er blå til aftensmaden eller der går mænd ude i haven. Tankerne kører og kører men kommer ingen veje. Det kan være meget smertefuldt for personen.

Borderline

En person med borderline ser ofte verden meget stort og hvidt. Man har svært ved at tilpasse sig andre mennesker, samt tilsidesætte egne behov. De kommer ofte til at overskride, andre menneskers grænser og bliver derfor ofte valgt fra i sociale sammenhænge. Det kan være meget smertefuldt for personen.

ADHD

ADHD er følelsesmæssig forstyrrelse som især påvirker korttidshukommelsen. Hvorimod langtidshukommelsen, er meget god. Eks har man ofte glemt hvad skal lige nu, hvis man ikke har hjælp og struktur. At have ADHD kan være svært invaliderende, da det blandt andet påvirker ens sociale kompetencer. Dette kan være meget smertefuldt for personen.

 

FAMILIER

Når alle i familien får vejledning og hjælp er det muligt at forandre den måde i er sammen på i jeres familie.

Vi står alle engang imellem i situationer med vores børn eller med vores kone og mand, som vi simpelthen ikke orker mere, eller som vi gerne vil løse på en mere konstruktiv måde end hidtil. Uanset situationen og uanset hvilken måde din familie takler problemerne på, så kan det være en god ide, at få en snak og et familietjek.

 

Jeg har arbejdet med børn og unge, børnegrupper, forældrevejledning og familieterapi i flere år, og har ligeledes undervist børn og voksne i forbindelse hermed.

 

BØRN

Det er ikke kun voksne, der i dag skal præstere og følge med i, hvad der foregår på arbejdet, derhjemme og blandt vennerne. Vores børn er også kommet på arbejde, og har meget lidt tid til bare at være. Det er ikke altid nemt, at kunne følge med eller nå det hele. Værst er, hvis vores børn går rundt og tumler alene med sine tanker, og føler sig utilstrækkelig eller overset.

 

Når børn føler sig forkerte, oversete, utilstrækkelige, udenfor m.m. så er det tit fordi der er noget eller nogen, som børnene er usikre på, og som de ikke helt forstår. Enten spørger de en voksen eller en kammerat til råds, eller også holder de det inde i sig selv.

 

VOKSNE

Uanset dit problem, og det du kæmper med, og hvordan du føler det indeni, så kan jeg hjælpe dig med at du bliver fortrolig og tryg ved dine tanker. Derved skaber du nye spor, og en ny bevidsthed omkring dig selv og din situation. Du kan sige, at vi sammen snakker problemet ned, så det ikke længere er et problem, og derved heller ikke noget, som du skal kæmpe med hver dag.

 

 

UDDANNELSE & PRAKTISK ERFARING

Jeg har 25 års erfaring inden for arbejdet med børn og unge med specielle behov ved bl.a. Tønder Kommune.

 

Min spidskompetencer er inden for familieterapi og psykiske diagnoser, såsom skizofreni, borderline og ADHD.

 

I 2006 blev jeg examineret familieterapeut og har siden videreuddannet mig inden for grupper, unge, børn, familier.

 

Åbnet selvstændig klinik 2016

 

 

Du kan altid starte med at kontakte mig enten på tlf eller mail, og så kan vi tage en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig eller en du kender.

 

Ring til mig – jeg glæder mig til at snakke med dig.

Klientudtalelser

Familien fra Bramming - "Vi er i dag en familien i god trivsel, og vi kan varmt anbefalde alle, at bruge Doris og hendes metoder. Vores dreng fik konstateret ADHD. Vi kontaktede Doris, hvor vi blev hørt, set og anerkendt. Hun talte i et forståeligt sprog, hvor alle kunne være med. Ole arbejdede med at få sat sin sygdom uden for sig selv, han gav den sågar et navn “SNAKKE COMPUTEREN” på grund af, at det var det, der var hans største problem. Vi fik redskaber i familien til at kunne støtte Ole og resten af familien, og så han ikke fik så megen negativ kontakt med andre. Vi kom også til at se Ole på en anden måde, hans sygdom kom i baggrunden, så vi kunne få øje på alt det andet Ole kunne."  Læs mere  Læs mindre

Mor til 3 - "Jeg kan varmt anbefalde metoden og Doris, hun er en varm og anderkendende person med høj faglighed. Jeg er en mor med en psykisk sygdom. Ved hjælp af Doris’ metode kunne jeg sætte min sygdom uden for mig selv, og derved bedre se hvad den gjorde ved mig, og ikke mindst hvordan jeg kunne arbejde med den. Idag er der ro i familien, børnene er ikke længere i alarmberedskab. Jeg kan tale åbent om min sygdom, og ved også, at det ikke er børnene der er noget galt med."  Læs mere  Læs mindre

Familien Pedersen - "Tak for din kamp for vores familie, den vil vi altid huske. Vi er en familie på 3 børn og to voksne, som har fået familietjek hos Doris. Doris brugte metaforer i sit arbejde, hvilket har gjort, at vi bedre kan huske det vi har lært. At kunne sætte billeder på, er en super god metode. Vi er hende dybt taknemmelig, og vil varmt anbefale hende til alle."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.