DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er en ICF certificeret coach med 28 års erfaring, og har en passion for at støtte andre i at opnå deres karriere eller personlige mål gennem coaching Anne Heaslip - Coach

Beskrivelse

Er der et område af dit liv hvor du føler tingene ikke rigtigt kører som du havde tænkt dig? Har du drømme og mål som du brænder for, men som af en eller anden grund aldrig bliver til virklighed?

Hvis du kan nikke genkendende til nogen af de følelser, så tilbyder jeg coaching og støtte til at komme videre, og gøre dem til en realitet.


  • Måske er du nået et punkt i dit liv hvor det at blive forfremmet, ikke sker så ofte, men du stadig er ambitiøs- så hvad nu?
  • Du trænger måske til at kreere en ny drøm, for der hvor du arbejder og det du laver, gør dig ikke glad mere?
  • Måske er du startet som chef for nylig ,eller startet en ny fase i din karriere hvor du har nye udfordringer du gerne vil løse?
  • Måske har du en ny idé eller en drøm, der har spiret i nogen tid, og som du gerne vil give mere plads, og få til at gro og blive til virklighed.

Mine coaching samtaler er baseret på en positiv, opmuntrende coaching stil, hvor du i et trygt miljø, kan udforske dit mål eller drøm. Jeg er din sparrings- og tankepartner som støtter dig i at få fjernet barrierere, negative tanker og antagelser der kan stoppe dig fra at få ændringer til at ske. Jeg arbejder sammen med dig for at bygge en plan, og motivere dig til at endelig eksekvere den, så dine mål bliver til virklighed.


Om mig

Med 28 års erfaring som leder i erhvervslivet,  og 13 år som teamleader og coach, ved jeg præcis hvordan man nogle gange bare trænger til at få en der kan give dig støtte og tid til at tænke ting igennem, så man kan opnå sine mål, eller finder nye løsninger. 

Klientudtalelser

R. Patel - "Great coach who is a very patient listener and works with you to help you find your own answers. Very authentic and practical in simplifying real life challenges. I have seen her first hand over the last many years nurturing young talent and shaping their careers with passion. Personally for me, at the cross road of my career, Anne helped me with insights that made my decision easier and am happy to have made that change."  Læs mere  Læs mindre

M Leborgne - "Anne er en meget effektiv coach. Hun har evnen til virkelig at motivere og få det bedste ud af mig, så jeg føler at mine mål kan blive en realitet"  Læs mere  Læs mindre

E Lockwood - "Anne har været en rigtig god coach for mig. Hun skabte et sikkert, støttende og empatisk miljø hvor jeg kunne udforske hvordan jeg kunne nå mine mål. Hun frigjorde en følelse af kreativitet i mine tankeprocesser og hjalp mig med at nedbryde selvpålagte barrierer for succes. Jeg nød virkelig oplevelsen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.