Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Gratis forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Coaching forløb 5 samtaler (GoMentor videosession) 3.250 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Har du drømme og mål som du brænder for, men som ikke er blevet til virklighed endnu? Så tilbyder jeg fremdrivende coachingsamtaler så du kan opnå dine mål Anne Heaslip - Coach

Beskrivelse

Er der et område af dit liv hvor du føler tingene ikke rigtigt kører som du havde tænkt dig? Har du drømme og mål som du brænder for, men som af en eller anden grund aldrig bliver til virklighed?

Hvis du kan nikke genkendende til nogen af de følelser, så tilbyder jeg coaching og støtte til at komme videre, og gøre dem til en realitet.


 • Måske er du nået et punkt i dit liv hvor det at blive forfremmet, ikke sker så ofte, men du stadig er ambitiøs- så hvad nu?
 • Du trænger måske til at kreere en ny drøm, for der hvor du arbejder og det du laver, gør dig ikke glad mere?
 • Måske er du startet som chef for nylig ,eller startet en ny fase i din karriere hvor du har nye udfordringer du gerne vil løse?
 • Måske har du en ny idé eller en drøm, der har spiret i nogen tid, og som du gerne vil give mere plads, og få til at gro og blive til virklighed.

Mine coaching samtaler er baseret på en positiv, opmuntrende coaching stil, hvor du i et trygt miljø, kan udforske dit mål eller drøm. Jeg er din sparrings- og tankepartner som støtter dig i at få fjernet barrierere, negative tanker og antagelser der kan stoppe dig fra at få ændringer til at ske. Jeg arbejder sammen med dig for at bygge en plan, og motivere dig til at endelig eksekvere den, så dine mål bliver til virklighed.


Om mig

Med 28 års erfaring som leder i erhvervslivet,  og 13 år som teamleader og coach, ved jeg præcis hvordan man nogle gange bare trænger til at få en der kan give dig støtte og tid til at tænke ting igennem, så man kan opnå sine mål, eller finder nye løsninger. 

Klientudtalelser

R. Patel - "Great coach who is a very patient listener and works with you to help you find your own answers. Very authentic and practical in simplifying real life challenges. I have seen her first hand over the last many years nurturing young talent and shaping their careers with passion. Personally for me, at the cross road of my career, Anne helped me with insights that made my decision easier and am happy to have made that change."  Læs mere  Læs mindre

M Leborgne - "Anne er en meget effektiv coach. Hun har evnen til virkelig at motivere og få det bedste ud af mig, så jeg føler at mine mål kan blive en realitet"  Læs mere  Læs mindre

E Lockwood - "Anne har været en rigtig god coach for mig. Hun skabte et sikkert, støttende og empatisk miljø hvor jeg kunne udforske hvordan jeg kunne nå mine mål. Hun frigjorde en følelse af kreativitet i mine tankeprocesser og hjalp mig med at nedbryde selvpålagte barrierer for succes. Jeg nød virkelig oplevelsen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.