Kæmper du med ensomhed, angst, stress eller depression?

Skrevet d. 16-2-2022 13:46:16 af Pædagogisk psykologisk rådgivning v/ Rikke Plum - Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

Nye tal viser, at unge må vente op til 3 måneder før de får psykologhjælp. Og det er er alt for langt tid, for deres tilstand kan forværres i de 3 måneder. Derfor har jeg besluttet mig for i en periode at tilbyde online pædagogisk psykologiske rådgivning og coaching til unge og studerende til 500 kr i timen. Så kæmper du selv eller kender du et ungt menneske, der kæmper med ensomhed, angst, stress, depression og/eller uhåndterbare tanker og følelser, så kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale. Mange af mine klienter er unge og studerende og her er en beskrivelse af, hvordan en ung kvinde på 22 har oplevet min hjælp:

”Det har været fantastisk, og tankevækkende at snakke med Rikke. I og med, at jeg tog kontakt til hende da jeg havde det sværest, så kan jeg virkelig godt mærke forandringen hver gang vi snakker. Rikke er nok den bedste coach man kan finde. Hun er så hjælpsom og empatisk hele vejen igennem. Man går fra at have hendes støttende stemme i baghovedet undervejs, hvilket hjælper en med at styrke sin egen. Hun er meget opmærksom på de ting man deler med hende, og giver plads til alt. Man glæder sig altid til en session med hende, hvilket er et godt tegn på hvor fantastisk hun er til sit arbejde. Hun har virkelig hjulpet mig med mere end det jeg kom med i starten, og det vil jeg altid være taknemmelig for”.

Har du brug for mere information om mig, og hvordan jeg arbejder kan du læse mere på min profil her eller på min hjemmesie.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.