Ønsker du færre konflikter og mere nærhed og samhørighed med dit barn?

Skrevet d. 24-2-2022 17:23:16 af Pædagogisk psykologisk rådgivning v/ Rikke Plum - Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

Konflikter mellem børn og voksne tærer på alles kræfter, mens oplevelsen af nærhed og samhørighed giver energi og livskraft. Samtidig kan konflikter være udviklende, hvis børn og voksne lærer af dem og den vej rundt være adgangsbillet til større nærhed og samhørighed.

På bagrund af mange års erfaringer med - ud fra et anerkendende perspektiv - at arbejde med børns trivsel og udvikling, solid viden om psykologiske teorier og metoder og en åben, ikke-dømmende og nysgerrig tilgang, kan jeg som pædagogisk psykologisk rådgiver og coach støtte dig i, hvordan du kan håndtere konflikter med dit barn på en måde, der er udviklende for jer alle og som skaber en oplevelse af nærhed og samhørighed med dit barn.

Kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale, og hør hvordan jeg kan hjælpe jeres familie eller læs mere på min profil om, hvordan andre forældre har oplevet et forløb hos mig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.