VEJEN TIL ET MERE SEXET PARFORHOLD

Skrevet d. 12-7-2022 19:16:51 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Når du åbner op for en dybere bevidsthed kære mand og kære kvinde i dig selv, så er det hele så meget enklere også i parforholdet. Alt det som synes svært. Problematisk og fyldt af udfordringer bliver pludselig en anden størrelse. 


Hvis du tier i hverdagen. Holder dig selv tilbage. Ikke spiller med åbne kort om hvad du lyster. Ikke er bevidst om dig. Dit begær, dine ønsker og drømme. Ligger låg på dine traumer så er det derimod rigtig svært.

Kommunikationen vil fejle. Dybden i jeres relation vil aldrig opstå og så er man på vej i den forkerte retning - herfra indtages misforståelsernes holdeplads meget let. 

Derimod bliver forholdet og livet så meget enklere og mere sexet, når blot du/I får taget det 1. spadestik til mere bevidsthed og mere kommunikation ej at forglemme. I kærlighed


Camilla<3


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.