Vivian Riisager - Psykoterapeutstuderende

Vivian Riisager

Psykoterapeutstuderende

Brabrand

Personligt fremmøde

Psykoterapi 375 kr. Aftal tid

En til en samtaleterapi

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Vivian Riisager - Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Psykoterapi og Powerful Peace

Jeg specialiserer mig i samtaleterapi i den åbne samtale med dig i centrum, om det der gør ondt i livet. Vi vil arbejde med at løfte byrder af dine skuldre, som du måske har slæbt rundt på i årevis.

Vi vil arbejde med dine tanker og følelser. Problemstillinger kan føles uløselige, fordi man oplever at blive handlingslammet og tankerne kører i ring. Samtidig bliver ens krop påvirket på en negativ måde, fordi vi er hele mennesker, der ikke kan splittes op i bidder.


Erfaring på områder med:

  • Angst
  • Depression
  • Incest
  • Stress
  • Vrede
  • Kognitive forstyrelser


Behandling:

  • Kognitiv terapi / kognitiv adfærdsterapi
  • Kropsterapi
  • Grounding og afspænding
  • Powerful peace

 

Du kan få hjælp med samtaler, hvor jeg tilbyder ”Powerful Peace”, der er en kristen spirituel tilgang, hvor velsignelse af hele mennesket indgår, som en metode til at være i balance med den verden du lever i.


Jeg er ved at uddanne mig til psykoterapeut fra IPSICC psykoterapeutskolen. Skolen har fokus på overgreb og traumer fra barndommen.

Min klinik er i mit hjem, men der er intet i vejen for at terapien foregår som videosamtale.


Jeg er født i ’62 og gift på 30. år og har to voksne døtre. 


Jeg får regelmæssig supervision og følger egen terapi.


Kontakt mig endelig for en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere