Personligt fremmøde

Terapi en session for studerende på SU og arbejdsledige 400 kr. Aftal tid

Terapi 10 sessions for studerende på SU og arbejdsledige 3.400 kr. Aftal tid

Terapi 5 sessions for studerende på SU og arbejdsledige 1.800 kr. Aftal tid

Terapi 10 sessions 4.250 kr. Aftal tid

Terapi 5 sessions 2.250 kr. Aftal tid

Terapi en session 500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Terapi en session (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi, Kunstterapi & Narrativitet, Eksistentiel Filosofi, ID Psykoterapeutstuderende Mette Rold -

Beskrivelse

OBS: GoMentor er gået konkurs, kontakt mig istedet på min web-adresse (metterold)

Genkender du dig selv i følgende spørgsmål?

 • Oplever du ofte, at du er stresset og presset?
 • Har du svært ved at sætte grænser for dig selv?
 • Er du ensom og mangler en at tale med om det svære i livet?
 • Har du svært ved at finde retning i dit liv?
 • Eller tumler du med eksistentielle problematikker?

Hvad end du oplever og føler, som kan være svært at håndtere i dit liv, kan mødet med et andet menneske, der har mulighed for at møde dig i din udfordring, være den vej, der kan skabe den nødvendige forandring for dig.

I den terapeutiske samtale vil du blive mødt tillidsfuldt, roligt og nænsomt. Sammen undersøger vi de udfordringer, der kan være i dit liv og hvad der ligger bagved. Det vil ske i et nærværende rum, som vil give dig plads og mulighed for at mærke efter og komme i en bedre kontakt med dig selv, hvorfra du kan blive bedre til at sætte retning i dit liv.

Hvordan foregår terapien?

Integral og eksistentiel psykoterapi

Min psykoterapeutiske tilgang er integral og integrativ, med en eksistensfilosofisk toning. Det betyder, at jeg arbejder holistisk og helhedsorienteret ud fra at din krop, dine tanker og følelser, din spiritualitet, dine relationer og din indstilling til dine omgivelser, hænger sammen og påvirker hinanden. Samtidig vil jeg have særligt øje for den eksistentielle og humanistiske dimension, som berører grundlæggende spørgsmål om det at være menneske i verden.

I den terapeutiske proces inddrager jeg derfor flest mulige perspektiver og kombinerer flere psykologiske retninger, med det mål at opnå en mangesidig og effektiv løsning i forhold til dine udfordringer. De psykologiske retninger der inddrages kan være en adfærdsmæssig, kognitiv, interpersonel, psykodynamisk, eksistentialistisk, humanistisk og/eller en transpersonlig vinkel. Ofte vil flere psykologiske vinkler blive inddraget i et komplekst samspil i processen.


Mødet i samtalen

Vort møde i samtalen vil give plads til, at vi sammen undersøger hvad, der ligger bag dine udfordringer. Jeg vil bl.a. inddrage vigtige kropslige fornemmelser, følelser og eksistentielle temaer, som rører sig hos dig. Det er tilstande, som kan være svære at sætte ord på, men som har vigtige budskaber gemt.

I et samarbejde undersøger vi din livssituation og dine tilstande, for at skabe mere klarhed over hvad, der ligger til grund for udfordringerne. Den terapeutiske proces vil herved kunne give dig nye perspektiver på din situation og livshistorie, der vil kunne vise dig vejen til en fornyet oplevelse og forståelse af dig selv, der vil virke forandrende. Herfra vil der vise sig en længere udviklingsvej for dig, der vil berige og forandre dit liv positivt.


Kunstterapi og narrativitet

Det terapeutiske forløb kan kombineres med kunstterapi og det narrative, hvis du har lyst og mod på det. Du behøver ikke at have erfaring med kunsten for at gå ind i en kunstterapeutisk proces, det er noget alle har talent for.

Kunstterapien kan hjælpe med, at du kan få en dybere kontakt til dine sanser og kropslige fornemmelser. Det vil styrke dig i din bevidstgørelse og erkendelse af din livssituation på dybere og mere forandrende niveauer. Der kan herved blive åbnet op for ny livskraft hos dig.

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1971 og har 2 voksne børn.

Som menneske har jeg selv været på en lang rejse med mig selv, da jeg har mødt modgang flere gange i mit voksne liv, som har udløst flere alvorlige stressanfald. Modgangen sendte mig ud i en eksistentiel krise, der fulgte mig i mange år, indtil jeg formåede at stoppe op, og fik foretaget væsentlige ændringer i mit liv, både på de ydre fysiske planer og på de indre.

Gennem min egen udviklingsproces har jeg erfaret, at modgang har en smuk gave, der er nøglen til at skabe varig og positiv forandring i sit liv. Det er en forandring, der som gave giver liv og kraft, og styrker kærligheden til sig selv og til andre mennesker.


Min beskæftigelse

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med mennesker, lige fra pædagogisk arbejde på behandlingshjem med børn og unge, som folkeskolelærer og herefter i videreuddannelsessektoren. Jeg har været ansat i en Professionshøjskole siden 2006. Først som pædagogisk konsulent og siden som adjunkt på lærer- og pædagoguddannelsen.

Jeg er nu aktuelt tilknyttet Center for Pædagogik som lektor, hvor jeg arbejder med kompetenceudvikling, forskning, udvikling, pædagogik, kunst og kreativitet.


Min uddannelsesbaggrund

2023 – 4-årig integral psykoterapeutuddannelse, ID-academy

2017 – 1-årig kunstterapeutisk overbygningsuddannelse, UC-Lillebælt

2016 – Diplommodul i Teamledelse, UC-Sjælland

2015-17 – Flere kompetenceudviklingsforløb indenfor filosofisk-, visuelt og narrativt orienteret coaching

2015 – Lektorbedømt

2012 – MA-modul i Professionel Kommunikation, RUC

2010 – Cand. pæd. i Pædagogisk Filosofi, Århus Universitet

1999 – Læreruddannet på Københavns dag- og aftenseminarium, linjefag i religion og billedkunst

1992 – Kontoruddannet hos firmaet Labotek A/S

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.