Christina Chantitch - Coach

Christina Chantitch

Coach

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Christina Chantitch - Coach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil – kontakt GoMentor support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden.

 

Individuel coaching

Få klarhed over den retning du ønsker at tage i dit liv og bryd med gamle tankemønstre der forhindrer dig i at nå dine mål.

 

Individuel Astrocoaching baseret på den Indiske astrologi:

Ved Astrocoaching laver jeg dit Indiske horoskop inden vi mødes, så jeg kan få et indblik fra et andet perspektiv. Vi skal ikke snakke astrologi! Jeg vil bruge det i min coaching til at stille spørgsmål for at udpege dine styrker og ressourcer.

 

Coaching for par:

Her fokuseres mest på specifikke problemstillinger i kommunikation der skal findes en løsning på her og nu.


Jeg har erfaring med:

 • Personlige og andre menneskelige relationer
 • Familiære, kollegiale - og vennerelationer
 • Ønsker, drømme, mål
 • Udviklingsprocesser
 • Spirituelle udfordringer
 • Parforhold - kommunikation

 

Hvem er jeg:

Jeg er uddannet og certificeret fra en ICF (International Coach Federation) godkendt Life Coach uddannelse. Det betyder jeg efterlever ICF etiske regelsæt og at du bliver coachet professionelt og med fuld diskretion.

 Jeg har erfaring med at løsne op for fastlåste hæmmende mønstre, og kan gennem et coachingforløb hjælpe dig til at få klarhed, viljekraft, målbevidsthed og ny fremdrift. Ofte skal der ikke så meget til, det kan være små justeringer der giver store udslag. Det er en spændende og livsbekræftende proces.

 


Metode:

Coaching er ikke terapi, og al samtale tager udgangspunkt i nutiden, dér hvor du står lige nu. Både Life –og AstroCoaching er fremadrettet med henblik på de mål eller den problemstilling du står med, og sætter dig i en position der kan bryde med uhensigtsmæssige og fastlåste tankemønstre. Coachingen giver dig mulighed for at tage ansvar og handle målrettet.

Klientudtalelser

- Ellen Hillingsø, skuespiller - ""Hvorfor jeg synes Christina er så god en coach, er fordi hun har en formidable evne til at lytte og analysere. Hun går nøgternt, logisk og intuitivt til problemstillingerne. Og så har hun den bedste humor.""  Læs mere  Læs mindre

- Britt Buch, Kvalitets- og miljøleder - ""Jeg gi'r Christina min varmeste anbefaling, og takker for en berigende coaching session. Christina arbejder målrettet, og som hjertevarm menneskekender, med et fantastisk rummeligt livssyn, blev jeg guidet sikkert og direkte mod mine drømme. Takker dig for det øjenåbnene "aha moment" som ledte op til fornyet indsigt og motivation.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere