Christina Chantitch - Coach

Christina Chantitch

Coach

Hellerup

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Lifecoach 950 kr. Aftal tid

Astrocoach baseret på Indisk astrologi 1.450 kr. Aftal tid

LifeCoach, studenter og pensionister 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 78

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Christina Chantitch - Coach

Beskrivelse

Jeg tilbyder:

 

Individuel coaching

Få klarhed over den retning du ønsker at tage i dit liv og bryd med gamle tankemønstre der forhindrer dig i at nå dine mål.

 

Individuel Astrocoaching baseret på den Indiske astrologi:

Ved Astrocoaching laver jeg dit Indiske horoskop inden vi mødes, så jeg kan få et indblik fra et andet perspektiv. Vi skal ikke snakke astrologi! Jeg vil bruge det i min coaching til at stille spørgsmål for at udpege dine styrker og ressourcer.

 

Coaching for par:

Her fokuseres mest på specifikke problemstillinger i kommunikation der skal findes en løsning på her og nu.


Jeg har erfaring med:

 • Personlige og andre menneskelige relationer
 • Familiære, kollegiale - og vennerelationer
 • Ønsker, drømme, mål
 • Udviklingsprocesser
 • Spirituelle udfordringer
 • Parforhold - kommunikation

 

Hvem er jeg:

Jeg er uddannet og certificeret fra en ICF (International Coach Federation) godkendt Life Coach uddannelse. Det betyder jeg efterlever ICF etiske regelsæt og at du bliver coachet professionelt og med fuld diskretion.

 Jeg har erfaring med at løsne op for fastlåste hæmmende mønstre, og kan gennem et coachingforløb hjælpe dig til at få klarhed, viljekraft, målbevidsthed og ny fremdrift. Ofte skal der ikke så meget til, det kan være små justeringer der giver store udslag. Det er en spændende og livsbekræftende proces.

 


Metode:

Coaching er ikke terapi, og al samtale tager udgangspunkt i nutiden, dér hvor du står lige nu. Både Life –og AstroCoaching er fremadrettet med henblik på de mål eller den problemstilling du står med, og sætter dig i en position der kan bryde med uhensigtsmæssige og fastlåste tankemønstre. Coachingen giver dig mulighed for at tage ansvar og handle målrettet.

Klientudtalelser

- Ellen Hillingsø, skuespiller - ""Hvorfor jeg synes Christina er så god en coach, er fordi hun har en formidable evne til at lytte og analysere. Hun går nøgternt, logisk og intuitivt til problemstillingerne. Og så har hun den bedste humor.""  Læs mere  Læs mindre

- Britt Buch, Kvalitets- og miljøleder - ""Jeg gi'r Christina min varmeste anbefaling, og takker for en berigende coaching session. Christina arbejder målrettet, og som hjertevarm menneskekender, med et fantastisk rummeligt livssyn, blev jeg guidet sikkert og direkte mod mine drømme. Takker dig for det øjenåbnene "aha moment" som ledte op til fornyet indsigt og motivation.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere