Anne Wennerwald - Coach, Mentor

Anne Wennerwald

Coach, Mentor

5 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Karrierecoachen, der hjælper DIG, der er ked af dit arbejde. Det har jeg stor succes med! Anne Wennerwald - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

1/3 af alle danskere er kede af at gå på arbejde!

 

Er du en af dem?

 

Med en baggrund som HR- og ledelseskonsulent og flere års nørderi inden for jobsøgning, er jeg i dag specialist på området.

 

Jeg har stor viden om arbejdsmarkedet og kender til mulighederne for lige netop DIN branche. Derfor kan jeg hjælpe dig videre uanset din profession. Jeg arbejder med funktionærer på alle niveauer.

 

Jeg har selv været jobsøgende 3 gange. Den længste periode varede 1 1/2 måned. Jobsøgning er en kunst, som ikke ligger naturligt til de fleste. Derfor vil jeg gerne hjælpe DIG, der vil videre, men ikke kan overskue at sætte dig ind i hvordan.

 

Jeg skriver ansøgninger, CV'er, opdaterer LinkedIn profil, træner i netværk og jobsamtale, men før det hjælper jeg selvfølgelig med:

 

KOMPETENCEAFKLARING:

DET GÆLDER OM, AT FINDE DRØMMEN OG GÅ EFTER DEN!

Jeg bruger coaching værktøjer, hvor der er et behov for det. Dertil kommer, at jeg samarbejder med coaches, mentaltrænere samt energiformidlere.

Jeg har været med i et afsnit af "Danskere på tvang" på TV2, hvor jeg hjalp en deltager i arbejde.

Resultater:

89 % er videre inden for 3 måneder

66 % er videre til 2. samtale, efter vi har trænet jobsamtalen

 

Hvad er hitraten, når jeg skriver en ansøgning?

For specialister er den tæt på 100 %. 

Hvad er en specialist?

Ja, det er nemmere at sige, hvad der ikke er en specialist.

Ikke-specialister er:

 • Administrative medarbejdere (undtaget er offentlig administration - der er hitraten også tæt på 100 %)
 • Sælgere (undtaget er specialistsælgeren)
 • Lederer (undtaget er specialistlederen)

Ring endelig hvis du har spørgsmål til ovenstående.

 

Hvordan:

1 session varer 60 minutter, men der er mulighed for sparring mellem møderne. Jeg bruger endvidere skype/facetime, hvis du ikke har mulighed for at komme til Ballerup. Jeg anbefaler, at du skriver en mail til mig om dine forventninger, og hvad vi skal arbejde med inden sessionen.  På den måde er vi mest effektive, når vi mødes.

Det tager 4 timer, at optimere CV og skrive 1 ansøgning (der er dag til dag levering)

Ps. Jeg kan også hjælpe DIG, der vil blive i dit arbejde, men hvor du ved, der skal ændringer til, før du bliver glad.

 

 

 

 

 

Klientudtalelser

Pia, forsikringsagent - ""I forbindelse med at jeg skulle søge et job, som jeg gerne ville have, men ikke mente jeg var kvalificeret til, brugte jeg Anne Mette Wennerwald som sparringspartner. Hun skrev min ansøgning og CV. Jeg fik øjnene op for mine kompetencer og fik dem præsenteret på en ny og professionel måde. Resultatet var, at jeg blev kaldt til samtale, hvilket jeg kan takke Anne Mette Wennerwald for""  Læs mere  Læs mindre

Tanya, Cand.Merc. - "" Stor tak for din indsats til min jobsøgning. Du har været af uvurderlig hjælp til mine ansøgninger og CV og ikke mindst til samtaler. Jeg er meget glad for vores samarbejde. Du er en god specalist inden for dette område og det vigtigste - en meget god person. Det er ikke kun professionel hjælp, man får men ren menneskelig støtte. Million tak for hjælpen""  Læs mere  Læs mindre

Kenneth, tekniker - ""Anne Mette Wennerwald søgte job for mig på et tidspunkt, hvor jeg havde allermest brug for det. Ud af de 9 ansøgninger Anne Mette Skrev for mig, blev jeg inviteret til samtale på de 6. Ofte ringede de samme dag eller dagen efter""  Læs mere  Læs mindre

Nina, administrativ medarbejder - ""Jeg har haft fornøjelsen af at hyre Anne Mette som min jobrådgiver, i en periode af mit liv, hvor jeg stod uden arbejde. Anne Mettes’ professionelle værktøjer fik hurtigt sat retning og struktur på min jobsøgningsproces, og hendes coaching og støtte under hele forløbet var guld værd. Udfaldet ansøgninger som vakte opsigt - og skabte samtaler. Jeg kan varmt anbefale Anne Mette til andre i samme situation. Tak""  Læs mere  Læs mindre

Stella, bioanalytiker - "Efter at have kontaktet Anne Mette blev der sendt 8 ansøgninger af sted i alt, og jeg blev kaldt til samtale på de 6. Jeg fik jobsamtaletræning hos Anne Mette, hvor vi gik igennem alle mulige spørgsmål. Det var svært. Men så var jeg topforberedt til den reelle jobsamtale. De gik godt, især til sidst, hvor jeg var meget naturlig og flydende. Her var jeg bare mig selv og kunne fortælle mere og spørge ind. Anne Mette hjalp mig med at fremhæve de kompetencer, der var relevante for de søgte stillinger. Samtale nummer 6 aflyste jeg selv, da jeg fik et af de andre jobs! Det tog i alt blot 7 uger og jeg havde en ny kontrakt til mit drømmejob. Anne Mettes top professionel hjælp er alle pengene værd.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.