JEG FØLER MIG TYK

Skrevet d. 21-6-2021 20:58:23 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Du kigger dig i spejlet, og det du ser er en tyk version af dig. Dit spejlbilled viser, at du bliver tykkere og tykkere, selvom du gør alt, hvad der står i din magt for at smide kilo og blive tyndere.

Du har ikke taget på, men du er ikke tynd. 

Du er ikke okay med din krop. Den føles forkert. Den føles tyk.

Du skal bare tage dig lidt mere sammen. Gøre lidt mere. Spise lidt mindre. Træne lidt mere. 

Måske skal du også droppe den fest. Den fødselsdag for den vil gøre dig tykkere. Den vil få dig til at miste grebet om din vægt. 

Puhaa hvor er jeg tyk. Alle kan jo se det. Tøjet strammer. Jeg er grim. jeg er tyk. Jeg er dum, fordi jeg ikke kan tage mig sammen og tabe mig lidt mere. 

Alt hvad du ser. Alt hvad du siger til dig selv har rødder et helt andet sted. Et sted dybt inde i dig. Et sted som du kan heale. Et sted som kræver kærlig omsorg. Som kræver du tager dig kærligt af dig selv. 

Med traumeterapi kigger vi på dine rødder og hvorfra det stammer, så du igen kan føle dig okay. Føle kærlighed til dig selv og din krop.

Jeg vil med glæde følge dig på vej. 


Kærligst


CamillaHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.