Vibe Korsgaard - Psykoterapeut

Vibe Korsgaard

Psykoterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

”There is a crack in everything. That’s where the light gets in.” - Leonard Cohen. Vibe Korsgaard - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du ønsker hjælp med at finde en anden.”There is a crack in everything. That’s where the light gets in.” - Leonard Cohen. 

Af og til indgår vi i relationer, lever under forhold eller oplever så belastende og usunde hændelser, at vi krakelerer. 
I mit arbejde som psykoterapeut møder jeg mennesker, der således er gået mere eller mindre ”i stykker”. Sammen slipper vi lyset ind gennem revnerne og sprækkerne for at kigge på, hvad der forårsagede dem, og hvad der er brug for, for at hele igen. 

Jeg tilbyder:

  • Individuel terapi
  • Parterapi
  • Gruppeterapi 


Og har - foruden specialerne listet til venstre - særlig erfaring med:

  • Stress
  • Overspisnings-/overvægtsproblematik
  • Kvinder i destruktive parforhold.


Som psykoterapeut arbejder jeg meget procesorienteret. 
Det er en metode, der bidrager til en fuldkommen accepterende atmosfære, en åben, imødekommende og anerkendende tilgang samt et tempo og en rute, der leder dig som klient præcis derhen, hvor det giver mening og forløsning for dig at være.  
Det er en meget blid, nænsom og opbyggende form for terapi, der via samtale tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu. 

Som uddannet ID – psykoterapeut har jeg både personlig, praktisk og teoretisk viden om og erfaringer med hele tiden at arbejde på 7 forskellige psykologiske niveauer: Adfærdspsykologisk, kognitivt, systemisk, psykodynamisk, eksistentielt, humanistisk og spirituelt.  

Dette sikrer, at jeg er i stand til at følge med dig på alle niveauer, at jeg hele tiden har et overblik over, hvilket område du befinder dig på, samt en forståelse for hvad det handler om, hvad du gennemlever og hvad du har brug for.

For mig er det vigtigste i et terapiforløb DIG.  
Dine problemer, ønsker, behov, drømme og håb.  

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, uddybende spørgsmål og / el. tidsbestilling. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

_____________

Afbud senest dagen før kl16, ellers betales fuld pris

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.