Mette Hvied Lauesen - Business coach, Enneagram coach, Coach, Sorgrådgiver, Grief Recovery Specialist

Mette Hvied Lauesen

Business coach, Enneagram coach, Coach, Sorgrådgiver, Grief Recovery Specialist

Ballerup , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coach-on-Demand - individual pris hver gang 0 kr. Aftal tid

KarriereTjekket 3.000 kr. Aftal tid

Nyt job coaching 5.000 kr. Aftal tid

Klar til kærlighed 7.500 kr. Aftal tid

Nyt job coaching 3.000 kr. Aftal tid

Karrierecoaching og -afklaring 5.000 kr. Aftal tid

Coachingforløb 5.000 kr. Aftal tid

Sorgbearbejdning 7.500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Klar til kærlighed (GoMentor videosession) 7.500 kr. Aftal tid

KarriereTjekket (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Nyt job coaching (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

Nyt job coaching (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Karrierecoaching og -afklaring (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

Coachingforløb (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

Sorgbearbejdning (GoMentor videosession) 7.500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Som sorg- og selvværdscoach hjælper jeg dig empatisk, omsorgsfuldt – og skarpt. Jeg brænder for at hjælpe dig med at få dine talenter til at blomstre. Mette Hvied Lauesen - Business coach, Enneagram coach, Coach, Sorgrådgiver, Grief Recovery Specialist

Beskrivelse

Har du mistet? Har du lavt selvværd? Mangler gnisten?

Kan du nikke genkendende til noget af dette

 • Du har lavt selvværd
 • Kærligheden trives ikke
 • Du har oplevet for mange tab 
 • Du trives ikke i hverdagen
 • Din personlige udvikling er gået i stå
 • Du skal træffe svære valg – karriere, penge, kærlighed
 • Din karriere spiller ikke rigtigt
 • Du har børn, der har mistet i din hverdag


Det er umuligt at trives, når hjertet er tungt eller selvværdet halter

Hvis dit hoved og dit hjerte bruger alt for meget tid på bare at håndtere hverdagen - at komme igennem den - så er det svært at blomstre. Det er svært at komme med de skarpe løsning på jobbet, det er svært at være helt og fuldstændigt til stede i parforholdet eller i forholdet til børnene. Det er simpelt hen svært at trives og være skarp, når man har tankemylder, ondt i brystet og tænker for meget på de andre.


Det kan jeg hjælpe dig med. Jeg har hjulpet masser af mennesker hen over "hegnet", så de kom derhen, hvor de kunne blomstre, nyde livet og fokusere på andet end den daglige overlevelse.


Hvis du har mistet - og det kan være mennesker, dyr, fysisk eller økonomisk tryghed, tiltro til dig selv eller meget andet, så kan vi faktisk godt rette op på det, så du får det godt igen.


Hvis du har lavt selvværd, så kan det også opøves.


Ingen af delene behøver være noget, du skal have med dig resten af livet.


Vi er alle forskellige og har forskellige historier, ønsker, behov - og derfor har jeg også en stor værktøjskasse, så vi kan finde det, der virker for dig.


Nogen af de værktøjer, jeg bruger er:

 • Enneagrammet
 • Sorgbearbejdning via Grief Recovery Method
 • NLP
 • mBIT - en særlig dyb og meget rolig coaching-form
 • Ikigai-modellen
 • Og mange flere.


Jeg har en uddannelse som cand.mag. med i bagagen, og har derudover uddannet mig indenfor Enneagrammet og forskellige typer af coaching samt en engelsk uddannelse som Grief Recovery Specialist.


Når jeg ikke coacher eller hjælper folk gennem sorg, så underviser jeg forskere i ledelse i internationale workshops.


Jeg brænder for

 • at skabe bedre og mere autentiske selvledere
 • at støtte mænd og kvinder i det personlige lederskab at hjælpe mennesker med at kunne vælge og beslutte i overensstemmelse med egne værdier og ønsker
 • at hjælpe mennesker med at fjerne alt det støj, der gør det svært at være autentisk at hjælpe folk med kærligheden – enten at sige farvel til den med værdighed og respekt – eller sige goddag til den med et rent og afklaret hjerte


OBS: Kun aftale via mail eller telefon. Kalenderen her på siden kan ikke synkronisere med min, og det ville være ret ærgerligt, hvis vi gik skævt af hinanden.

Klientudtalelser

Vivi, 43 - ""Man er fuldkommen tryg i hænderne på Mette for hun skaber overblik og viser vejen med fast og sikker hånd. Mette har min varmeste anbefaling!""  Læs mere  Læs mindre

Carina, 42 - "“Jeg har fundet ind til kernen af mig selv og står ved den, jeg er. Det gjorde jeg ikke før”"  Læs mere  Læs mindre

Lone, 52 - ""Sorgforløbet hos dig har ændret mit liv""  Læs mere  Læs mindre

Karin, 37 - ""I svære situationer, så tænker jeg stadigvæk "Hvad ville Mette spørge mig om nu?", fordi hendes coaching hjalp med med få styr på mine tanker og holde kursen mod mit mål. ""  Læs mere  Læs mindre

Carla, 36 - ""Det var skønt at have Mette som coach 24/7 i nogle måneder. Hun coachede mig gennem nogen vigtige karrierebeslutninger og guidede til at finde mine personlige værdier.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.