Lone Schmidt - Psykoterapeut, Parterapeut, Supervisor

Lone Schmidt

Psykoterapeut, Parterapeut, Supervisor

Middelfart , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Supervision 1.000 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

NÅR LIVET ER SVÆRT -KAN JEG HJÆLPE Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til alle der befinder sig i en fastlåst situation. Jeg er psyko-og familieterapeut. Lone Schmidt - Psykoterapeut, Parterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Jeg er Psykoterapeut ( MPF), med mange års erfaring indenfor psykoterapi og behandling.


Behovet for terapi kan eksempelvis opstå i forbindelse med ydre begivenheder såsom krise, skilsmisse, dødsfald, jobskifte, stress m.m. 

Men behovet kan også forårsages af indre oplevelser som usikkerhed, lavt selvværd, angst og tristhed, der bevirker, at det er vanskeligt at leve et meningsfyldt liv. 


Gennem vores samtaler vil du få hjælp til at finde dine ressourcer og handle på dine muligheder – så du kan skabe det liv, du ønsker. 


Jeg tilbyder:

 • Individuelle samtaler ( stress- angst- depression- lavt selvværd)
 • Parterapi
 • Familiesamtaler
 • Supervision

 

I 27 år har jeg lavet behandlingsarbejde indenfor børn & unge, misbrugs og psykiatriområdet. Siden 2010 optaget som medlem af Dansk Psykoterapeut Forening ( MPF).


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.