Lisbeth Larsen - ID psykoterapeutstuderende

Lisbeth Larsen

ID psykoterapeutstuderende

Næstved

Personligt fremmøde

Terapi 250 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

4. års Psykoterapeutstuderende på ID.akademi Lisbeth Larsen - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Om mig: Mit navn er Lisbet, i en alder af 60 år , er jeg blevet 4. årsstuderende på ID academy. 

Jeg har arbejdet som sygeplejerske siden jeg var 21 år, og  med mine mange års erfaring har jeg  oplevet, hvor svært mange mennesker kan have det i perioder af sit liv. Jeg er sikker på at psykiske smerter kan udvikle sig til fysiske sygdomme. 

Jeg har selv oplevet, værdien af at få hjælp til selvhjælp af en psykoterapeut. 

Desuden er jeg uddannet massør,  zoneterapeut og akupunktør.


Psykoterapi: 

Psykoterapi kan handle om alt, hvad der rører og ikke rører sig i dig. Det kan være alt, hvad der er svært at tackle, men det kan også være, hvis man ganske enkelt  har lyst til selvudvikling. Gennem psykoterapi kan du få hjælp til at finde og styrke dine indre ressourcer.

Det er vigtigt at terapien foregår et sted, du føler dig tryg. 


 Psykoterapien er omfattet af tavshedspligt. 

Jeg går stadig selv i terapi og får løbende supervision. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.