Jeanette Galan Mogensen - Psykolog

Jeanette Galan Mogensen

Psykolog

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

5 samtaler for unge (mellem 15 og 25 år) og studerende (GoMentor videosession) 2.750 kr. Aftal tid

Individuel online samtale (GoMentor videosession) 680 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vores psyke afgør kvaliteten af vores liv, og for mig er det derfor noget af det vigtigste at arbejde med—både som psykolog, men også som menneske selv. Jeanette Galan Mogensen - Psykolog

Beskrivelse

”Det er vigtigt at tale om det”

Lyder det irriterende? Eller måske befriende? Uanset hvad, så er forskningen uomtvistelig: at tale om det, er godt for vores mentale helbred. Det gælder ikke kun de svære og traumatiske ting, der sker i livet—såsom tab eller tvivlen på én selv. Det gælder også de lykkelige stunder, og alt det vi gerne vil have ud af vores liv.


Det er derfor værd at overveje samtaleterapi, hvis du:


 • ikke ved, hvem du skal snakke med om dine problemer
 • har svært ved at forstå dig selv og/eller dine omgivelser
 • godt kunne tænke dig at lære dig selv bedre at kende
 • har brug for noget støtte og opmuntring til at komme videre og prøve noget nyt
 • er skeptisk omkring terapi og gerne vil finde ud af, om det kunne være noget for dig

Er det mon mig, du skal tale med?

Mit navn er Jeanette. Jeg er nyuddannet psykolog fra Københavns Universitet, hvor jeg har lært om de praktiske såvel som de teoretiske aspekter af psykologien. Nogle af mine vigtigste erfaringer kommer dog fra de år, hvor jeg selv har gået hos forskellige psykologer. Det har givet mig en personlig indsigt i, hvad der betyder noget, når sidder over for en psykolog—såsom at føle sig set, hørt og støttet. Det har også understreget for mig, hvor vigtigt det er at prioritere at bearbejde ting. Og løbende lære sig selv bedre at kende. Men vigtigst af alt, har det vist mig, hvor stor en forskel et menneske kan gøre for et andet menneske.


Med dét som min motivation, så er jeg plask-fascineret af samtaleterapi. Det er dét, jeg bruger det meste af min tid på at læse om, skrive om og tænke på, når jeg ikke er sammen med min kæreste, familie eller venner. Og det er den person, som du vil komme til at sidde (virtuelt) over for i et forløb med mig.

En gratis og uforpligtende første samtale

Min tilgang til terapi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Har du brug for værktøj eller hjemmeopgaver eller meditationsøvelser, så finder vi det. Hvis du bare har brug for et rum, som er helt åbent og dit til at udforske dig selv i en gang om ugen, så gør vi det. Hvordan terapien skal foregå er noget, vi finder ud af sammen igennem vores samtaler.


Derfor giver jeg altid den første samtale gratis. På den måde har vi en mulighed for at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af vores forløb, og om det er noget, jeg kan hjælpe dig med. Og endnu vigtigere end det, så får du muligheden for at mærke efter, om et forløb med mig giver mening for dig.


Selvom jeg er uddannet psykolog, er jeg ikke ekspert på alt, og det er ikke blot uddannelsen, der afgør, om jeg vil kunne hjælpe dig. Du skal have den rigtige støtte af den rigtige person. Hvis et forløb mellem os derfor ikke giver mening, så anser jeg det også som min opgave at forsøge at være den, der hjælper dig videre til en anden.


Hvis noget af ovenstående har vækket din nysgerrighed, så tøv endelig ikke med at række ud efter en første samtale.


Jeg glæder mig til at møde dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.