Jeanette Galan Mogensen - Psykolog

Jeanette Galan Mogensen

Psykolog

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vores psyke afgør kvaliteten af vores liv. For mig er det derfor noget af det vigtigste at arbejde med—både som psykolog, men også som menneske selv. Jeanette Galan Mogensen - Psykolog

Beskrivelse

Er du ung og har du brug for hjælp til at udvikle dig?

Som ung står du overfor et helt speciel livsfase. Du er i gang med at udforske, hvem du er, hvem du kunne blive, og hvordan du ønsker, at dit liv skal se ud. Selvom livet hele tiden udvikler og ændrer sig, så er du som ung i gang med at skabe et fundament for din fremtid. Det er en svær og spændende tid.


En samtale med en psykolog kan hjælpe dig med at få mere klarhed over kaosset. Samtalen kan hjælpe dig med at kigge på—og udtrykke—nogle af de ting, der har ligget hen. Den kan også hjælpe dig med at udvikle din evne til at reflektere over dig selv, andre og verden omkring dig, hvilket er en vigtig evne for at kunne navigere succesfuldt i livet.


Nogle temaer der måske fylder i dit liv lige nu er:

  • stress
  • selvkritiske tanker
  • ensomhed eller tristhed
  • svære (familie- eller par-) forhold
  • et ønske om at udvikle dig og udforske dine styrker

Du behøver ikke at have en klar ide om, hvad du gerne vil arbejde på; det skal vi nok finde ud af sammen.

Om mig

Mit navn er Jeanette, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har erfaring fra rådgivning, gå-terapi samt international privat praksis. Nogle af mine vigtigste erfaringer kommer dog fra de år, hvor jeg selv har gået i terapi, da det har givet mig en indsigt i, hvad man har brug for, når man er ung og sidder over for en psykolog.


Min tilgang er en grundlæggende tro på, at samtaler har et potentiale til at skabe livsforandrende øjeblikke. Mit håb er at hjælpe unge, der har brug for et rum til at finde en klarere retning for deres liv—og samtidig lære sig selv bedre at kende.

En gratis visiterende forsamtale

Min tilgang til terapi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Hvordan terapien skal foregå er derfor noget, vi finder ud af sammen igennem vores samtaler. Det vigtigste er, at relationen og samarbejdet mellem os fungerer.


Derfor giver jeg altid en gratis forsamtale. Her har vi mulighed for at finde ud af, hvad du gerne vil arbejde på, og om det er noget, jeg kan hjælpe dig med. Og du får mulighed for at mærke efter, om et forløb med mig giver mening for dig.


Hvis jeg har vækket din nysgerrighed, så tøv endelig ikke med at række ud efter en første samtale.


Jeg glæder mig til at møde dig.Therapy in English

One of my ambitions as a young psychologist is to help destigmatize seeking support through therapy. Life is challenging and confusing, and it is a natural human tendency to seek help when we are at a loss on how to move forward.


A therapist can help you do exactly that. It is like having an objective and supportive person hold up your reflection in front of you.


Potential themes in your life could be:

  • self-critical thinking
  • stress
  • sadness or loneliness
  • difficult (family or romantic) relationships
  • a desire to develop yourself and explore your strengths

You don't need to have a clear idea about what you want to work on; we will figure that out together. 

About me

My name is Jeanette. I am a psychologist from the University of Copenhagen. I have gained experience through counseling, walk therapy, and international private practice. On several occasions, I have also gone through therapy myself which has given me a personal insight into being young and in need of help. This is one of my most important experiences when working with young people.


I believe that it is important to work on ourselves; this is how we develop our strengths and discover our resources. For me, therapy is a great space for this.


If you're interested in trying therapy with me, feel free to reach out.


I look forward to meeting you.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.