Dorte Mikuta - Psykoterapeut

Dorte Mikuta

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi set som hjælp i udviklingsfaser. Dorte Mikuta - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Du er velkommen til at kontakte mig for en aftale om et første møde.

Her kan vi tale om forventninger til terapien, hvad du mere specifikt ønsker hjælp til, og hvordan vi kan arbejde sammen.

Ethvert psykoterapeutisk forløb er individuelt, og det er vigtigt at kemien føles god. 


Jeg tilbyder kortere terapiforløb eller coaching.

Ved mere dybdegående selvudviklingsprocesser, forventes længerevarende forløb.


Jeg er uddannet på Vedfeltinstituttet, og har inspirationer fra den jungianske psykoanalytiske tradition.


Gennem samtaler søger jeg at skabe kontakt til dit ubevidste potentiale.

Dine drømme kan være vejledende i processen.


Min tilgang til terapien: 

I en Individuel psykoterapi, kan du få hjælp igennem psykologiske udviklingsfaser. 


Disse faser gennemgår ethvert menneske hele livet, med større eller mindre smidighed. Omgivelser og relationer har stor betydning for, hvordan denne udvikling forløber. 


I nogle faser, kan det være ekstra udfordrende, og der kan vise sig symptomer som angst, depression, udbrændthed, usikkerhed eller andre smertelige tilstande


Jeg kan hjælpe dig med at navigere i disse vanskelige tilstande. I en proces hvor de psykologiske mønstre, der er årsagen til f.eks. depression bevidstgøres, vil der samtidig vise sig nye kreative udviklingsmuligheder. 


Den kybernetiske terapiform leder ikke efter fejl og mangler i de psykologiske processer, men derimod efter de ubevidste potentialer, som hjælper dig i din udvikling. 


Målet i terapien er at udvikle og bevidstgøre de individuelle ressourcer, og bruge dem i hverdagen. Derfor er psykoterapi også en hjælp til en personlig udvikling, selvom der ikke er alvorlige symptomer. 


I en parterapi er det målet at udvikle det særegne i jeres relation. At finde ressourcer, i stedet for at finde fejlene, som ofte er det synlige, når udfordringer melder sig. 


En parterapi giver derfor mulighed for, dels at hele de sårbarheder der hele tiden kan opstå i interaktioner mellem relationer, men også at styrke jeres individuelle ståsted, så relationen bliver en støtte til udvikling. 


Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre mere. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere