Birthe Moksha - Psykoterapeut

Birthe Moksha

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og mindfulness stressreducerende forløb. Birthe Moksha - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

 

Velkommen til min profil

Jeg er Psykoterapeut og Supervisior MPF og arbejder efter de etiske regler som gælder for psykoterapeuter i DK.

 

Endvidere uddannet Mindfulnesslærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts UMASS og har Pædagogisk/ Psykologisk Diplom ved DPU.

 

Jeg tilbyder Psykoterapi og Mindfulness - både individuelle forløb og forløb til virksomheder.

I mit arbejde med psykoterapi bruger jeg mindfulness og nærværskontakt. Dette for at skabe en større og meningsfyldt forbindelse mellem krop, tanker og følelser - og udvikle en større bevidsthed om din nuværende situation. 

 

Om terapien

Psykoterapi foregår som et forløb med samtaler, hvor du starter med at fortælle om dig selv og de vanskeligheder og ressourcer du måtte opleve.

 

Terapien kan suppleres med Mindfulness individuelle forløb, der tager særlige hensyn til dig. Mindfulness gør dig bedre i stand til at være til stede nu og her og ikke reagere automatisk på alle følelser - men træde et skridt tilbage og se på dem, inden du reagerer.

 

Psykoterapien kan også tilføje Mindfulness Baseret Stressreducerende massage og terapeutisk berøring uden på tøjet og mindful-yogaøvelser.

 

Gennem forløbet vil du også få anvisninger på øvelser, som du kan lave hjemme, øvelser som styrker kontakten til Krop/sindet, øvelser som vil hjælpe dig til en større ro og følelsesmæssig disciplin.

 

Jeg kan hjælpe dig med emner og områder såsom:

  •     Stress, langvarig stress, PTSD eller kroniske lidelser. Fx når du oplever ikke at kunne overskue forandring - når de udfordringer som livet bringer, simpelthen er al for store eller uoverskuelige eller når du oplever at dit helbred begynder at reagere på en langvarig overbelastning i form af uro og angst.
  •     Uhensigtsmæssige reaktioner, som fx vrede, depression, opgivelse eller oplevelsen af, at livet er usammenhængende eller lidelsesfuldt.
  •     Angst, uro, triste tanker, søvnløshed og misbrug.
  •     Sorg, traumer, svigt og skuffelser - fx mobning eller svigt i ægteskabet.
  •     Chok, traumer, smerter og belastede opvækstvilkår.
  •     Det kan også være problematikker med at holde egne grænser i kontakten med andre.

Mine 8 ugers MBSR kurser for private får mange betalt af arbejdsgiver, da det er evidensbaserede forløb, velegnet til forebyggelse af stress, hvis man er sygemeldt med stress eller har efterfølgevirkninger efter stress. 

 

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i at høre mere om psykoterapi og mindfulness stressreducerende forløb til virksomheder.

Jeg træffes på telefon bedst i dagtimerne, hvor du er meget velkommen til at lægge en kort besked på min telefonsvarer og jeg vil ringe dig op så snart det er muligt.

Der betales fuld pris ved afbud senere end dagen før

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links.

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere