Birgitte Brage Stevens - ID psykoterapeut

Birgitte Brage Stevens

ID psykoterapeut

Vanløse

Personligt fremmøde

Terapisession 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi Birgitte Brage Stevens - ID psykoterapeut

Beskrivelse

Psykoterapi tilbydes

Det handler om dig

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at gå i terapi. Du er styret af frygt og bekymringer. Du oplever udfordringer i samværet med andre. Du tvivler på dig selv og mangler modet til at træffe gode valg for dig. Du har svært ved at sige fra og stå ved den du er. Du er stresset og har angst. Du har mistet nærværet med dig selv. Du har et ønske om forandring i dit liv. Du har drømme og længsler, som synes uopnåelige. Du tør ikke vise din sårbarhed. Du har mistet og kan ikke se meningen med livet.

Hvad det end er for et tema, så vil det at begynde i samtaleterapi være et skridt i retning af at skabe større bevidsthed og forståelse af dig selv i forhold til de ting du oplever som værende udfordrende.

Gennem terapi vil du kunne arbejde med:

 •  dine tanker og følelser, og hvordan de påvirker din måde af opfatte en situation på.
 •  dine mønstre, vaner og overbevisninger og hvordan du, hvis de ikke længere er brugbare, kan gøre dig fri af disse.
 •  hvad du mærker i kroppen og hvad din krop fortæller dig af vigtige budskaber
 •  at finde hjem til dig selv, og opleve og skabe plads til glæden, roen og kærligheden.


Om mig:


 •  Psykoterapeut fra ID Academy
 •  Sygeplejerske med mange års rådgivning og samtaleerfaring, især mange samtaler med mennesker med stress, angst og eksistentiel krise.
 •  Uddannelse i kognitiv terapi, compassion fokuseret terapi, mindfulness, MediYoga


Jeg møder dig lige dér, hvor du er i livet og inviterer dig ind i et trygt og tillidsfuldt rum hvor du kan kigge på de temaer, som er udfordrende i dit liv og støtte dig i at skabe de forandringer du ønsker.


Kontakt mig og lad os aftale nærmere.


Jeg har tavshedspligt og modtager løbende supervision.


Kærlig hilsen

Birgitte


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.