Betina Lindenfalk - Coach, Business coach

Betina Lindenfalk

Coach, Business coach

Ølstykke , Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

3 sessioner 1.800 kr. Aftal tid

6 sessioner 3.400 kr. Aftal tid

Videosamtaler

3 sessioner (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

6 sessioner (GoMentor videosession) 3.400 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Igennem min coaching støtter jeg dig blandt andet i de valg og forandringer, du ønsker at tage i dit arbejdsliv og i dine relationer. Betina Lindenfalk - Coach, Business coach

Beskrivelse

Som din personlige coach, støtter jeg dig blandt andet i:

 • At finde glæden i dit arbejde
 • At finde ud af hvordan du kommer videre enten i dit nuværende eller et andet job
 • At finde dine kompetencer - også dem du ikke har direkte i spil
 • At finde glæden i dine relationer
 • At finde styrker i en konfliktfyldt relation
 • At finde vejen tilbage til dig selv, når du har oplevet et brud i en nær relation

Arbejdsliv: Vi bruger langt størstedelen af vores vågne timer på vores arbejde. Mange af de timer vi bruger er også den tid på døgnet, hvor vi har mest energi. Derfor er det vigtig at trives på sit job. Når vi trives jobbet og er glade, opnår vi større succes, får mere selvværd, selvtillid og får derved øget livskvalitet.


Min erfaring: som tidligere HR konsulent har jeg haft mange samtaler omrking mistrivsel på jobbet. Denne mistrivsel kan bunde i mange forskellige årsager fx stress, uinteressante arbejdsopgaver, ledelsesproblemer, svære kollegiale realtioner, over/under kvalifikationer osv. Det interessante er at få kigge på, hvordan denne mistrivsel kan ændres til trivsel enten i dit nuværende eller i dit fremtidige arbejdsliv.


Relationer: Alting handler om relationer. Om relationen til dig selv. Om relationen til andre, det gælder både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. Gode relationer giver os glæde, lyst til at være tilstede med vores familie, til at gå på arbejde, det giver selvværd, selvtillid og tryghed hvor vi færdes. Gode relationer fortæller os, at vi er elsket og værdsat, de er derfor essentielle for os og kan aflæses direkte i vores helbred.


Min erfaring: Jeg har selv haft en livslang belastende relation til min opvækstfamilie, som jeg har valgt ikke længere at have kontakt til. Jeg ved derfor, hvor meget det kan dræne og ødelægge ens selvværd, selvtillid og tillid til øvrige relationer at stå i denne livskrise. Jeg kender vigtigheden i at finde styrker, selvværd og selvkærlighed både mens belastningen står på, men også sidenhen når den livslange sorg skal bearbejdes. 


Min tilgang er først og fremmest at møde dig der, hvor du er. Empati er en af mine største værdier og styrker som jeg ikke går på kompromis med under mine coachingsessioner. Det er vigtigt for mig, at du finder dine styrker og får en indsigt i, hvordan du kan få vendt din situation om til at virke styrkende for dig. Selvom du står i noget af det mest svære, ved jeg af erfaring, at der også er en læring for dig at hente. Det er i denne læring vi sammen skal få dig styrket ud på den anden side af den problemstilling du står i.


Udover empati vil du også møde:

 • Forståelse
 • Accept
 • Interesse for dig og din situation
 • Jeg vil også skubbe til dig og udfordre dig sådan, at du føler, du får skabt handling, nye væremåder og får nye indsigter i dit liv

Min baggrund er en HD i organisation og ledelse med speciale i HR. Jeg er certificeret coach fra Mindjuice Academy hvis coachinguddannelse er ICF godkendt. Jeg er derigennem trænet og uddannet i personligt lederskab, kognitiv og transformativ coaching, kommunikation, Enneagrammet og systemisk teori. Jeg har kurser i Enneagrammet Essentiels, The Instincts Education og Coaching et værktøj fra ledelseskassen.


Jeg har mange års erfaring fra HR stillinger i danske og internationale virksomheder. Mit erfaringsområde indenfor virksomheder er: rådgivning, sparring omkring stress, arbejdsliv, relationer, uddannenelse, jobrådgivning og jeg har stor erfaring i at undervise.


Klientudtalelser

Gitte Olsen - "Kære Betina, du har været en virkelig god coach. Du har fået stillet mig nogle spørgsmål, som jeg har måtte grave svarene frem på. Det har hjulpet mig til at se positivt på tingene og frem for alt at se positivt på livet. Jeg slapper mere af i min krop og hjerne nu, har fået vendt mine dårlige tanker til positive tanker og har fået meget mere energi. Tusinde tak for hjælpen."  Læs mere  Læs mindre

Sille Petersen - "Kære Betina, tak for vores session i går. Det var så givende at blive mindet om i hvilken tilstand jeg føler mig stærkest - nemlig når jeg er nede i kroppen og ikke i hovedet. Hjemmearbejdet med at komme ned i kroppen har allerede givet mig mere ro på, så 1000 tak for disse indsigter."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.