Betina Lindenfalk - Coach, Business coach

Betina Lindenfalk

Coach, Business coach

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Igennem min coaching støtter jeg dig blandt andet i de valg og forandringer, du ønsker at tage i dit arbejdsliv og i dine relationer. Betina Lindenfalk - Coach, Business coach

Beskrivelse

Som din personlige coach, støtter jeg dig blandt andet i:

  • At finde glæden i dit arbejde
  • At finde ud af hvordan du kommer videre enten i dit nuværende eller et andet job
  • At finde dine kompetencer - også dem du ikke har direkte i spil
  • At finde glæden i dine relationer
  • At finde styrker i en konfliktfyldt relation
  • At finde vejen tilbage til dig selv, når du har oplevet et brud i en nær relation

Arbejdsliv: Vi bruger langt størstedelen af vores vågne timer på vores arbejde. Mange af de timer vi bruger er også den tid på døgnet, hvor vi har mest energi. Derfor er det vigtig at trives på sit job. Når vi trives jobbet og er glade, opnår vi større succes, får mere selvværd, selvtillid og får derved øget livskvalitet.


Min erfaring: som tidligere HR konsulent har jeg haft mange samtaler omrking mistrivsel på jobbet. Denne mistrivsel kan bunde i mange forskellige årsager fx stress, uinteressante arbejdsopgaver, ledelsesproblemer, svære kollegiale realtioner, over/under kvalifikationer osv. Det interessante er at få kigge på, hvordan denne mistrivsel kan ændres til trivsel enten i dit nuværende eller i dit fremtidige arbejdsliv.


Relationer: Alting handler om relationer. Om relationen til dig selv. Om relationen til andre, det gælder både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. Gode relationer giver os glæde, lyst til at være tilstede med vores familie, til at gå på arbejde, det giver selvværd, selvtillid og tryghed hvor vi færdes. Gode relationer fortæller os, at vi er elsket og værdsat, de er derfor essentielle for os og kan aflæses direkte i vores helbred.


Min erfaring: Jeg har selv haft en livslang belastende relation til min opvækstfamilie, som jeg har valgt ikke længere at have kontakt til. Jeg ved derfor, hvor meget det kan dræne og ødelægge ens selvværd, selvtillid og tillid til øvrige relationer at stå i denne livskrise. Jeg kender vigtigheden i at finde styrker, selvværd og selvkærlighed både mens belastningen står på, men også sidenhen når den livslange sorg skal bearbejdes. 


Min tilgang er først og fremmest at møde dig der, hvor du er. Empati er en af mine største værdier og styrker som jeg ikke går på kompromis med under mine coachingsessioner. Det er vigtigt for mig, at du finder dine styrker og får en indsigt i, hvordan du kan få vendt din situation om til at virke styrkende for dig. Selvom du står i noget af det mest svære, ved jeg af erfaring, at der også er en læring for dig at hente. Det er i denne læring vi sammen skal få dig styrket ud på den anden side af den problemstilling du står i.


Udover empati vil du også møde:

  • Forståelse
  • Accept
  • Interesse for dig og din situation
  • Jeg vil også skubbe til dig og udfordre dig sådan, at du føler, du får skabt handling, nye væremåder og får nye indsigter i dit liv

Min baggrund er en HD i organisation og ledelse med speciale i HR. Jeg er certificeret coach fra Mindjuice Academy hvis coachinguddannelse er ICF godkendt. Jeg er derigennem trænet og uddannet i personligt lederskab, kognitiv og transformativ coaching, kommunikation, Enneagrammet og systemisk teori. Jeg har kurser i Enneagrammet Essentiels, The Instincts Education og Coaching et værktøj fra ledelseskassen.


Jeg har mange års erfaring fra HR stillinger i danske og internationale virksomheder. Mit erfaringsområde indenfor virksomheder er: rådgivning, sparring omkring stress, arbejdsliv, relationer, uddannenelse, jobrådgivning og jeg har stor erfaring i at undervise.


Biografi

Uddannelsessted

Mindjuice

Særlig erfaring med klientgruppe

Ledere

Medarbejdere

Voksne

Unge

Sessionstype

Individuel samtale

Sprog

Engelsk

Dansk

Andre ydelser

Corona Online hjælp

Klientudtalelser

Gitte Olsen - "Kære Betina, du har været en virkelig god coach. Du har fået stillet mig nogle spørgsmål, som jeg har måtte grave svarene frem på. Det har hjulpet mig til at se positivt på tingene og frem for alt at se positivt på livet. Jeg slapper mere af i min krop og hjerne nu, har fået vendt mine dårlige tanker til positive tanker og har fået meget mere energi. Tusinde tak for hjælpen."  Læs mere  Læs mindre

Sille Petersen - "Kære Betina, tak for vores session i går. Det var så givende at blive mindet om i hvilken tilstand jeg føler mig stærkest - nemlig når jeg er nede i kroppen og ikke i hovedet. Hjemmearbejdet med at komme ned i kroppen har allerede givet mig mere ro på, så 1000 tak for disse indsigter."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.