I dag og i weekenden vil jeg være lyttende - vil du være med?

Skrevet d. 3-7-2020 12:36:29 af Betina Lindenfalk - Coach, Business coach

Jeg vil vælge at lytte til mine børn, min partner, mine venner, mine kollegaer – ja alle dem jeg er sammen med. Altså rigtig lytte til hvad de siger helt ukritisk og udømmende. Med alt det nærvær jeg kan mobilisere.


Jeg vil have fokus på nysgerrighed omkring det sagte og det der ligger bagved. Hvad de virkelig gerne vil fortælle mig og hvad der er på spil hos dem.


Vil du være med?


I stedet for at kigge på de sociale medier – også mine posts ;-) så vil jeg sammen med dig være nærværende og lyttende. Mon ikke det bringer en masse godt med sig af kærlighed, selvværd, selvtillid, varme og venskab. Det er jeg sikker på det gør!


  • Lyt: for at lytte ordentligt til det der bliver sagt, er du nødt til at få slukket for den indre dialog, der hele tiden kører inden i dit hoved.


  • vælg dit fokus: når du lytter til fx dine børn hvilket fokus vælger du så? Det positive, nysgerrighed, det kreative, det modige i det de fortæller? Vælg hvilket fokus du vil have.


  • vær nærværende: læg din telefon fra dig, kig din relation i øjnene, sluk for din indre dialog og alle dine tanker og lyt til det der bliver sagt uden at dømme.


Jeg glæder mig til virkelig at have fokus og høre hvad der foregår i mine relationer. Og jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse og rigtig dejlig weekend.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.