Stopper du op?

Skrevet d. 4-6-2020 09:27:38 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

En 5-10 minutters selvtankning gør en verden til forskel for din relation til dig selv og andre.

Ville det ikke være vidunderligt at tilføje dit liv lethed, overblik og overskuds energi, når som helst du ønsker?

Det kan du blot ved at forbinde med dit hjertes kvaliteter.

HeartMaths Heart-Focused Breathing®-teknik

- kan guide dig til en tilstand af lethed på kun få minutter. (Vil du lære den?)

Teknikken er ligeså kraftig, som den er enkel og den kan bruges, når som helst og hvor som helst, du skaber med den større afslapning og/eller mere energi. (Valget er dit)

Heart-Focused Breathing ™ -teknik

1. Hjertefokus:

Fokuser din opmærksomhed på dit hjerteområde.

Træk vejret lidt dybere end normalt, ånd ind på 5 eller 6 sekunder gennem næse og ud på 5 eller 6 sekunder gennem næse (vælg samme tal til ind og ud - og husk mave bliver stor ved indånding og flad ved udånding).

Du oplever muligvis, hvis du lægger din hånd på dit hjerte, at det hjælper du dig med at bevare dit fokus her.

2. Hjerte-vejrtrækning:

Forestil dig nu, mens du trækker vejret, at du gør det gennem dit hjerte.

Forestil dig, at du langsomt trækker vejret ind og langsomt ånder ud gennem dit hjerteområde. (Opretholdelse af dit fokus og vejrtrækning gennem dit hjerteområdet fører dig naturligt til en tilstand af lethed. Når du er klar til at fortsætte med resten af din dag, gør du det med mere energi og modstandsdygtighed over for kommende udfordringer.)


Det videnskabelige udtryk for denne enkle og hurtige metode er psykofysiologisk kohærens:

Har du nogensinde hørt om det? Fortsæt med at læse.

Fysiologisk kohærens.

"Kohærens er den tilstand, der er, når hjertet, sindet og følelserne er i samme energi frekvens og derved samarbejde," ifølge HeartMath Institute Research Director Dr. Rollin McCraty. "Når den fysiologiske kohærensstilstand drives af en positiv følelsesmæssig tilstand, kalder vi det psykofysiologisk sammenhæng."(frit oversat)

De, der har øvet hjertefokuseret vejrtrækning gennem år siger, at de har oplevet: en følelse af at være mere optimistiske og i live; mere fredelige (færre følelsesmæssige udbrud) og mindre forhastede i deres travle liv; en dybere hjerteforbindelse indeni og i deres relation med andre.

Jeg inviterer dig hermed til at prøve og opleve fordelene ved denne enkle teknik ved at prøve den selv, fx. når du føler at dit batteri er drænet, du oplever stress eller ønsker større balance.


Mine varmeste ønsker til dig om en hjertelig dag.

Christin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.