Jeg elsker IKKE min krop

Skrevet d. 3-2-2021 16:10:06 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Jeg elsker ikke min krop, 

var det ubehag og den følelse, som en smuk kvinde dukkede op med til en TBT session.

Normalt skriver jeg ikke så meget om hvilke konkrete metoder, jeg anvender i mine sessioner. Men idag vil jeg alligevel præsentere dig for en af metoderne, fordi den er en tand vildere end de andre:-) og giver dybe forandringer. 

I transbiologisk traumeterapi råder vi over ca 30 forskellige værktøjer til at heale traumer/ubehag med. Så der er flere veje at gå.

I dag gav det mening efter en indledende samtale, at gå ind og bearbejde hendes traume/ubehag som et kernetraume. I et kernetraume ligger der mere end et traume, og er karakteriseret ved, at være en tilstand, som føles som ”sådan er det bare” og det er bare sådan livet er.

En session foregår ved, at klienten og jeg tager udgangspunkt i en sætning, vi er kommet frem til under vores indledende samtale. Vi bruger en speciel spørgeteknik, som gør vi taler os dybere og dybere ind i hvorfor klienten, har det på denne måde. Man kommer til at høre sig selv, sige ting som ikke giver mening og/ eller, at det virker helt unormalt, det man hører sig selv sidde og sige.

Når vi ikke kan komme længere med spørgeteknikken, så har vi værktøjer vi trækker ind, som bruges til at færdiggøre den traumesætning, vi skal anvende i selve behandlingen.

Kernetraumer sidder i rygsøjlen, så det er her vi healer.

Vi har en speciel metode til at finde dem og heale dem på. Opstår der ubehag undervejs, eller healingen går i stå. Så har vi et værktøj vi kan trække ind til det også.

Når klienten er færdig med healingen, så checker vi arbejdet ved at spørge klienten om kernetraumesætningen stadig er sand.

Da jeg spurgte min klient i dag, sagde hun ”nej det passer slet ikke”

Hvortil jeg spørger "hvilken sætning passer så på dig?" ”Jeg ELSKER min krop”


Det er svært at lægge skjul på, at jeg er vild med denne behandlingsform. Jeg ser klienter tager kvantespring i deres liv med denne metode. Nogle gange vil en behandling være nok -  andre gange skal der flere til, afhængig af det ubehag man kommer med. 

Vi healer ALLE former for ubehag med TBT.

Er du blevet nysgerrig på mere viden, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om denne behandlingsform kunne være noget for dig og din udfordring.


Kærligst

Camilla

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.