"Hjerte - ydmyghed"​

Skrevet d. 9-6-2020 08:58 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

 - det vil sige at vide, hvem vi virkelig er og acceptere vores styrker med taknemmelighed, vores begrænsninger uden (for)dom og verden omkring os med påskønnelse - er en kraftfuld og opnåelig kvalitet.

Hjerte - ydmyghed kan hjælpe os med at gå gennem denne verden med selvtillid, integritet og visdom.

Hjerte-ydmyghed kræver ikke reserve eller ængstelige holdninger i vores interaktion med andre, men snarere en stilhed i vores væsen, en stille viden om, hvem vi er.

Hjerte - ydmyghed er at være ærlig over for os selv og andre og udtrykke vores taknemmelighed og respekt for alle involverede. Når folk tænker over ydmyghed, tænker de ofte på munke, nonner eller andre religiøse figurer, der har dedikeret deres liv til at være søde og selvudslettende.

Det kan være sådan for dem, der vælger den livsstil, men i dag har ydmyghed fået en anden betydning. De færreste mennesker i det daglige liv håber at blive betragtet som ydmyge på grund af dets tilknytning til at være svag og underordnet, men denne teori ændrer sig.

Der er utallige forretningsartikler, der refererer til videnskabelige studier, der viser, at de, der styrer sig selv og andre bedst, er dem, der udviser ydmyghedskvaliteter.

Ydmyghed udtrykkes på denne måde i aktuelle forretningsreferencer:

1. Indrømmer, at du ikke har alle svarene.

2. Søger råd eller ideer fra andre.

3. At engagere sig i og acceptere forskellige synspunkter.

4. At være villig til at indrømme ens egne mangler.

5. Læg ego til side og komme i skyttegravene.

6. At være åben for feedback fra familie, venner og kolleger.

7. Lytning uden at (for)dømme eller afbryde.

8. At få andre til at føle sig anerkendte, vigtige og værdsatte.

Fordelene ved at udøve denne form for ydmyghed er at tjene respekt for venner, familie og kolleger sammen med mere kreativitet og fred i slutningen af dagen.

Hvorfor?

Fordi de har erkendt, at et selvcentreret ego ikke er det, der er nødvendigt for at trives i dagens hurtigt skiftende miljøer, hvad enten det er på arbejdspladsen, det sociale eller hjemmemiljøet.

Hjerte - ydmyghed har et proaktivt element De, der besidder ydmyghed, er lette, tolerante, accepterende, imødekommende og omsorgsfulde. En ydmyg person tjener en sag, der er større end deres personlige ambition.

De ser ikke sig selv, som centrum af universet, men vælger at bruge enhver indflydelse, de har til at gøre godt for andre, så de oplever større gavn. Hver dag deltager millioner af mennesker aktivt i at pleje deres ønske om at gøre en forskel, mens de bidrager til et større godt.

Mange af de mest bemærkelsesværdige ledere, der lettede nogle af de største sociale ændringer på planeten, er dem, der har manifesteret ægte ydmyghed. Dr. Martin Luther King, Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Dalai Lama og andre storheder, selvom de blev mishandlet på mange måder, holdt de deres hjertevision med ydmyghed, mod og ro. Det er vejen til Nobels Fredspris.

At få adgang til vores hjertes skønhed og vejledning gør det muligt for os at skabe fremadgående bevægelse i personlig vækst og lykke. Nogle gange, når vi bliver fanget af stress, som dræner energi, kan vi føle det, som om vi går bagud. Når vi øver os på at give mere hjerteligt og bevidst vise omhu i vores interaktioner og holde vores ydmyghed opdateret, fortsætter vi med mere lethed, flow og meget mindre stress.

At være dedikeret til at tilskynde en øget kærlighed, venlighed, ydmyghed og medfølelse; er, som en livsform til at manifestere fred og lykke i vores personlige, familiære- og sociale liv. Jeg er fast i min tro på, at mennesker finder deres egen retning til deres formål og øget opfyldelse, når de er forbundet med deres hjerters vejledende visdom, når de skelner valg, intentioner og handlinger. At værdsætte vores tilpasning til den enkelte i det kollektive ønske om at skabe en bedre verden. Den individuelle del, du spiller, er lige så vigtig som enhver andens.

Mine varmeste ønsker til dig og dine om en hjertelige dag.

Med taknemmelighed

Christin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.