HVORFOR MØDER JEG IKKE DEN STORE KÆRLIGHED?

Skrevet d. 12-10-2021 21:27:39 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Ofte møder jeg klienter som leder efter den store kærlighed. Leder efter hende/ham som kan fuldende deres liv. 


Ham/hende findes ikke!


For ham/hende er dig SELV. Kun du kan fuldende dit liv - ja DIG, skønne dig. 


Men det ville være så dejligt, hvis en anden person kunne træde ind i vores liv og gøre vores liv bedre, flottere, smukkere mere lækkert - men så stor en opgave, kan vi ikke ligge i hænderne på andre. Den opgave må vi selv påtage os.


Vi må mestre kærligheden til os selv for at kunne mestre kærligheden til en partner og samtidig holde på den, for når vi er lige der, vil vi tiltrække kærlighed i rigelige mængder. 


For når du elsker dig selv. Elsker den du er. Det du står for. Elsker hele dig så vil du udsende positive energier, som andre tiltrækkes af.


Du kender det sikkert godt. Måske husker du en hel særlig fest - en hel særlig arbejdsdag. Hvor du følte dig smuk. Hvor du følte dig opløftet. Hvor du følte dig rigtig godt tilpas. Modig. Værdifuld. Du strålede. Du husker så også, hvordan omverden reagerede på dig? 

Måske kiggede de en ekstra gang efter dig? Måske lyttede de mere end de plejede? Måske talte en vis person/personer til dig, du havde drømt om? Måske fik du en type anderkendelse. du ikke tidligere har opnået. 


Det er præcis det, jeg mener med den skønne kærlighed. Det vi sender ud, får vi tilbage.


Så er du fyldt op med kærlighed, så vil andre mærke din egen kærlighed. Mærke hvor værdifuld du føler dig. Mærke din evne til at stå op for dig selv og det vil andre spejle sig i og blive tiltrukket af.  


Men hvad kan du så gøre for at fylde dig selv om med kærlighed?


  • Find alenetid i din travle hverdag - få et pusterum hvor du mærker dig selv og dine behov, lyster og ønsker
  • Gå på opdagelse i dig selv feks. vha meditation eller gåture i naturen
  • Brug tid på en hobby eller noget andet som fylder dig op og gør dig glad
  • Praktiser taknemlighed (skriv til mig og få mit taknemlighedskort - det er gratis)
  • Husk at sige nej, når du mener nej
  • Sæt tydelige grænser
  • Arbejd med din vejtrækning
  • Heal eventuelle traumer som står i vejen for kærligheden


Listen er lang. Du kan også have nogle ting, som du gør allerede som er selvkærlige handlinger. Skru op for dem. Gør mere af det og tag flere og flere ting ind i din hverdag fra listen her, som vil booste din selvkærlighed - som er vejen til den store kærlighed. 


Kærligst


Camilla 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.