Få en mentorsnak på 30 min

Skrevet d. 3-4-2020 09:43:33 af Sigrid Lund Nielsen - Psykomotorisk terapeut, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør

Få en 30 min mentorsnak online eller pr. telefon, hvis du sidder med en udfordring, problematik, drøm eller bare spørgsmål, du hat brug for nuancer på ?

Hvem kan bruge en mentorsnak?

Jeg tænker, alle kan have brug for en mentorsnak en gang i mellem. Det kan både være dig, som sidder derhjemme og har brug for at vende nogle tanker, eller som er gået i stå i bekymringer, eller uhensigtsmæssige overbevisninger. Det kan også være dig som er interesseret i psykomotorikstudiet, dig der er studerende eller dig som er nyuddannet og måske er gået lidt i stå med jobsøgning eller start af virksomhed ?

Hvordan foregår en mentorsnak?

En mentorsnak er en lidt mere løs strukturet snak, som bliver styret af dine tanker og ønsker. Det er ikke terapi, og derfor kan den også noget andet. Det er en snak, du kan bruge istedet for at ringe til en ven/veninde/kæreste/forælder - som ofte kommer til at give velmenende gode råd. Det gør jeg ikke - medmindre du beder om det ??

Hvad kan en mentorsnak?

En mentorsnak kan hjælpe dig igennem en hård periode eller støtte dig til at opnå nye mål eller drømme. Du er sikret gode ører der lytter, nysgerrige og opmuntrende spørgsmål og fokus på dine ressourcer.

Praktisk info:

En mentorsnak tager vi over telefonen eller video. En snak varer 30 min og koster pt 299 kr. som betales via mobile pay eller bankoverførsel. Vi kan tage en snak eller aftale, at vi ringes ved og laver en opfølgning over flere samtaler.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.