Philip Fobian - Coach, Teamcoach, Mentor

Philip Fobian

Coach, Teamcoach, Mentor

GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Philip Fobian - Coach, Teamcoach, Mentor

Beskrivelse

Coaching for livet

Kender du også følelsen af at være uopfyldt. Du lever et godt og tilfredsstillende liv. Du har, hvad der hører sig til, for at være lykkelig, men det slår ikke helt til. Måske er det på tide at tage et kig på, hvad det er for nogle elementer i dit liv, der er meningsbærende. 

Coaching hos mig, er som et kreativt rum, fyldt med redskaber, der kan være med at oplyse de kroge og rum i vores sind, hvor begrænsninger lever. Det er her vi kan lade tankerne få frit spil - intet er forbudt og intet er tabu! Det handler om ærlighed og selvkærlighed - og om at tage dig selv og dit eget liv seriøst. 

Med en baggrund en årrække i folkeskolen og en baggrund indenfor asylområdet, har jeg en bred forståelse for, hvilke dilemmaer og konflikter vi som mennesker kan stå i. Og med min Kognitive Mentor uddannelse, samt en coaching certificering på højeste internationale niveau, er jeg rustet til at tage dig trygt og sikkert gennem den indre rejse selvudvikling er. 

Coaching og filosofi

Jeg er klassisk coach, forstået på den måde, at jeg benytter gennemprøvede metoder, der er godkendt af ICF. Ud over det, så har jeg en lang række kognitive redskaber, der kan støtte din udvikling mellem sessionerne. 

Jeg har en akademi uddannelse i ledelse og konflikthåndtering, som jeg ofte griber ind i, ifb. karrierecoaching. 

Ud over det, så benytter jeg filosofien, til at stille nye tankemønstre og perspektiver til rådighed. 

Filosofien er for mig, som et filter jeg kan lægge henover en tanke eller en konflikt, og dermed skabe en ny rammesætning, for dine overvejelser omkring emnet. Jeg trækker på de store kendte filosofiske grene og det er en del af mit faglige fundament, men det er langt fra altid relevant at iscenesætte dem. Men når behovet er der og du har interessen, så kan vi sammen gå på opdagelse i, hvad tidens største tænkere ville sige og mene om netop de udfordringer du måtte stå i. 

Et liv i udvikling

I dag er jeg landet på rette hylde. Jeg er far til to drenge og har min egen virksomhed. Jeg er uddannet lærer og har haft et spændende og givtigt liv. 

Det var ikke alle fra min folkeskole, der ville have spået mig den succes. Med en barndom, der ikke altid var let og med en skoletid fyldt med udfordringer, kunne jeg næsten heller ikke selv have drømt om denne succes. 

Men jeg har været velsignet med en tro på mig selv og en tro på universet. Og det har båret mig igennem de hårdeste tider. Jeg har kæmpet meget, men har som voksen lært, at kampen ikke altid er nødvendig, for den er oftest rettet indad, mod os selv. 

Jeg har en lethed i livet og en overbærende tilgang til mig selv og det er i høj grad det, jeg ønsker at støtte dig i at opnå. Så du også kan leve livet fuldt og føle mening, sammenhæng og samhørighed. 

Klientudtalelser

Jan (63) - "“Mit forløb hos Philip har været en rejse ind i mig selv. Jeg har fået nye vinkler og nye måder at håndtere tanker og følelser på. Jeg er på en gang blevet mere klar på, hvad det er jeg vil og hvordan, men jeg har samtidig lært at gennemskue hvilke andre muligheder der findes i mig. Philip har en meget direkte og næsten provokerende måde at gå ind i tingene på og det aftvinger refleksion og selvindsigt.”"  Læs mere  Læs mindre

Anders (42) - "“Jeg har været i forløb hos Philip og det har virkelig hjulpet mig med min indsigt og givet mig nogle værktøjer, som gør, at jeg er meget bedre til at holde fokus på det jeg vil. Philip er god til at spotte og hjælpe med at finde ind til kernen.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.