Philip Fobian - Coach, Teamcoach, Mentor

Philip Fobian

Coach, Teamcoach, Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

Coaching og Mentoring 1.250 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Philip Fobian - Coach, Teamcoach, Mentor

Beskrivelse

Coaching for livet

Kender du også følelsen af at være uopfyldt. Du lever et godt og tilfredsstillende liv. Du har, hvad der hører sig til, for at være lykkelig, men det slår ikke helt til. Måske er det på tide at tage et kig på, hvad det er for nogle elementer i dit liv, der er meningsbærende. 

Coaching hos mig, er som et kreativt rum, fyldt med redskaber, der kan være med at oplyse de kroge og rum i vores sind, hvor begrænsninger lever. Det er her vi kan lade tankerne få frit spil - intet er forbudt og intet er tabu! Det handler om ærlighed og selvkærlighed - og om at tage dig selv og dit eget liv seriøst. 

Med en baggrund fra asylområdet og en årrække i folkeskolen, ved noget om, hvad vi mennesker bokser med og med min kognitive mentor uddannelse, samt en coaching certificering på højeste internationale niveau, er jeg rustet til at tage sig gennem den indre rejse selvudvikling kan være. 

Coaching og filosofi

Jeg er klassisk coach, forstået på den måde, at jeg benytter gennemprøvede metoder, der er godkendt af ICF. Ud over det, så har jeg en lang række kognitive redskaber, der kan støtte din udvikling mellem sessionerne. 

Jeg har en akademi uddannelse i ledelse og konflikthåndtering, som jeg ofte griber ind i, ifb. karrierecoaching. 

Ud over det, så benytter jeg filosofien, til at stille nye tankemønstre og perspektiver til rådighed. 

Et liv i udvikling

I dag er jeg landet på rette hylde. Jeg er far til to drenge og har min egen virksomhed. Jeg er uddannet lærer og har haft et spændende og givtigt liv. 

Det var ikke alle fra min folkeskole, der ville have spået mig den succes. Med en barndom, der ikke altid var let og med en skoletid fyldt med udfordringer, kunne jeg næsten heller ikke selv have drømt om denne succes. 

Men jeg har været velsignet med en tro på mig selv og en tro på universet. Og det har båret mig igennem de hårdeste tider. Jeg har kæmpet meget, men har som voksen lært, at kampen ikke altid er nødvendig, for den er oftest rettet indad, mod os selv. 

Jeg har en lethed i livet og en overbærende tilgang til mig selv og det er i høj grad det, jeg ønsker at støtte dig i at opnå. Så du også kan leve livet fuldt og føle mening, sammenhæng og samhørighed. 

Klientudtalelser

Jan (63) - "“Mit forløb hos Philip har været en rejse ind i mig selv. Jeg har fået nye vinkler og nye måder at håndtere tanker og følelser på. Jeg er på en gang blevet mere klar på, hvad det er jeg vil og hvordan, men jeg har samtidig lært at gennemskue hvilke andre muligheder der findes i mig. Philip har en meget direkte og næsten provokerende måde at gå ind i tingene på og det aftvinger refleksion og selvindsigt.”"  Læs mere  Læs mindre

Anders (42) - "“Jeg har været i forløb hos Philip og det har virkelig hjulpet mig med min indsigt og givet mig nogle værktøjer, som gør, at jeg er meget bedre til at holde fokus på det jeg vil. Philip er god til at spotte og hjælpe med at finde ind til kernen.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.