Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

Mentor Konsultation - 15 min 150 kr. Aftal tid

Mentor Konsultation 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hjælper dig som er ung vidensmedarbejder med at få klarhed over din professionelle udvikling, så du kan nå dine personlige mål i arbejdslivet. Mikkel Wendelboe Toft - Mentor

Beskrivelse

Tør du sige "Ja" til din egen udvikling?

Det er dig som mentee, der sætter agendaen ud fra din problemstilling, mens jeg bruger min erfaring til at facilitere en proces, som hjælper dig videre.

Her er tre eksempler på mentorforløb, som samlet dækker over afklaring og vejledning i de vigtigste forhold i det professionelle arbejdsliv.

 • Få sparring til en konkret udfordring
 • Hold MUS med mig
 • Generel karriereudvikling

I din gratis introsamtale finder vi sammen ud af, hvilken proces, som vil være bedst for dig. For det er ikke bare et spørgsmål om at snuppe en standardpakke ned fra hylden.

For mig er det vigtigt, at vi finder den løsning, der kan give dig de resultater, du drømmer om.


Velkommen som mentee hos mig

Mit navn er Mikkel Wendelboe Toft, og jeg har arbejdet med udvikling af medarbejdere siden 2010 i mine roller som leder og siden i min rolle som mentor.

Du kan få del i min viden som leder og mentor via mit tilbud om at blive min mentee.

Her vil du få min sparring til udvikling af din evne til at indgå i dialog med din chef og dine kollegaer.

Alt er baseret på tung ledelseserfaring (heraf nogle dyrtkøbte), uddannelse og supervision af min egen praksis igennem faglige netværk.
Jeg er under uddannelse til coach og psykoterapeut.

Min egen rejse

Engang var jeg specialist i digital kortlægning, mellemleder og senere direktør, og i dag er jeg mentor for vidensmedarbejdere.

Jeg er født i 1974, oprindeligt uddannet cand.scient i geografi og geoinformatik, bor i København.

I mine tidlige år på arbejdsmarkedet havde jeg en evne til at finde alternative karriereveje med god variation.

Jeg lærte noget, og jeg udviklede mig.

Efter en universitetsuddannelse og en årrække med "et rigtigt job", sad jeg fast i en rolle og en retning, som ikke var sund for mig.

Der var én retning, og det var op!

De senere år mærkede jeg, at dét, jeg brugte min energi på, ikke gav energi tilbage til mig.

Jeg søgte råd og vejledning hos en mentor og valgte at tage magten over min egen udvikling.

Der er vildt at tænke tilbage på den dag, hvor jeg traf mit valg – jeg kan stadig mærke energien fra den dag.

Som leder er jeg nærværende og har fokus på menneskers udvikling. Det er blot ikke ret mange af de organisationer, som jeg har arbejdet med, som tillader dette fokus. Det er derfor, jeg ikke har følt en tilfredsstillelse ved arbejdet. Det gør jeg nu.

Mit mål med at arbejde er, at arbejdet skal være til glæde og nytte - for alle. Det er lidt som at lege. Leg, i sin reneste form, er (op)læring og tilegnelse af viden og færdigheder. Også kaldet livslang læring.

Gennem det nærværende lederskab har jeg fokus på at finde menneskets autentiske potentiale - dét, som vedkommende er dygtig til og dét, som falder naturligt. Hvis det potentiale kan findes, kan der skabes et professionelt arbejdsliv, som er energigivende og "bliver som en leg".

Findes potentialet ikke, men er vedkommende placeret i en begrænsende kasse, så bliver arbejdslivet stressende, og det vil dræne energien. Gennem eksponerede roller, som blandt andet præsident for en brancheforening og som mellemleder og topleder, er jeg blevet kontaktet af mange vidensmedarbejdere, som havde tvivl på deres evne til at positionere sig selv og til at formulere deres ønsker for et spændende og udviklende arbejdsliv.

Det er den erfaring, jeg nu giver videre til mentees, der savner retning og udvikling i deres professionelle liv.

Klientudtalelser

Kvinde 27 år, karriereudvikling - "Mikkel er utrolig nærværende i vores samtaler, og der gik ikke lang tid, før jeg følte mig tryg. Mikkel er god til at lytte og har en særlig evne til at få essensen, af det jeg siger frem til overfladen. Han er en god hjælper, der ofte ser ting før jeg selv gør. Jeg har fået rigtig meget ud af de samtaler, jeg har haft med Mikkel - især fordi han har hjulpet mig med at rydde op i mit tankemylder og gjort mig mere fokuseret på det, der egentlig er vigtigt. Vi talte meget om hvad der giver mig energi og hvad der dræner mig - og med fokus på karriereveje, hjalp han mig med at forstå, at det ikke er en umulig drøm, at komme til at beskæftige mig med det der giver mig energi og inspirerer mig. Han satte spot på de steder i mit liv, som jeg selv negligerede, hvilket har givet mig en mere optimistisk og håndgribelig proces med mit eget selvværd på mange planer. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Mikkel! Han er urolig rar og i nærværet skaber han et fortroligt rum, hvor det ikke er så grænseoverskridende at tale om alle mulige følelser - både de positive og dem der personligt kan synes skamfulde."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 26 år, 1:1 Sparring - "Jeg var i et limbo omkring mit arbejdsliv og havde svært ved at finde ud af hvad der var var vigtigt for mig. Ud fra, hvad jeg følte som, en masse rodede tanker, værdier og historier, formåede Mikkel at guide og hjælpe mig med at samle det hele og finde frem til essencen - noget som jeg ikke selv var i stand til, hvor simpelt det end endte med at fremstå for mig. Som resultat af vores snak, tog jeg ansvar for mig selv og mit arbejdsliv. Mikkel er en god, lyttende og reflekteret sparringspartner, som er placeret trygt og godt i min telefonbog."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.