Melinda Marton - Psykolog

Melinda Marton

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg kan tilbyde dig: Professionel hjælp - God priser - Central beliggende klinik - Afslappet atmosfære Melinda Marton - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Jeg kan hjælpe dig med at få balance og livskvalitet i din dagligdag, at forstå hvem du er som individ, hvorfor du reagerer på ting lige præcis som du gør og hvilken livssituationer som har formet dig til den person du er i dag. 

Jeg møder dig hvor du er i dit liv lige nu, og vi tager på den videre rejse sammen. Jeg tror på at du er ekspert i dit liv og jeg i mine faglige metoder og kompetencer. Sammen kan vi finde løsningerne på dine problemer, forståelsen du har brug for. 

Mine kompetencer ligger indenfor:

1.  Trauma/ krise - sorg/seksuelt misbrug
2.  Depression Angst/stress
3.  Lavt selv-værd og selv tillid
4.  Problemløsning og forbedring af livskvalitet
5.  Alkoholmisbrug
6.  Spiseforstyrrelser

Ud over individuel terapi, tilbyder jeg selv-udviklings workshops. På disse workshops kombinerer jeg psykologiske værktøjer med kreativitet. 

Jeg blev psykolog i 2001 og har siden boet og arbejdet i flere forskellige lande: Rumænien, England, Sydafrika og Portugal før jeg flyttede til Denmark. 

Psykoterapi på følgende sprog: Dansk, Engelsk, Ungarsk og Rumænsk 

Jeg er Integrativ Psykoterapeut, hvilket betyder at jeg benytter forskellige faglige færdigheder og metoder, afhængig af de problemstillinger mine klienter bringer. 

Mit mål med terapien er at løse op på situationer og give mine klienter redskaber til at klare sig i lignende situationer fremover. En vigtig del af terapien er at opbygge klientens selvtillid og forståelse af hvem han/hun er som individ og hans/hendes indre ressourcer.

_____________________

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at booke en session med det samme. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 

Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid:

Jeg er nemmest at kontakte på mail - du får svar samme dag (på hverdage)

Alternativt kan jeg kontaktes på telefonen – mandag-fredag kl. 10.00 -12.00 – læg venligst besked med navn og mail adresse – så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere