DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

coaching, ungementor, lærer, terapeut Maj-Britt Boisleve -

Beskrivelse

Mit navn er Maj-Britt Boisleve. Jeg er lærer, mindjuice ICF coach og unge mentor. Jeg har altid ville forstå mennesker, og især unge mennesker har altid haft en høj stjerne hos mig. Jeg ønsker at gøre en forskel og hjælpe unge som voksne med at bryde gamle mønstre, overbevisninger. Så du kan udvikle nye strategier og mønstre (måder at handle og tænke på) - og skabe det liv, du ønsker og drømmer om. Som coach er mit formål at hjælpe og støtte dig i din udvikling og komme tættere på dine mål og drømme og det potentiale, som ligger i dig. I samtaleforløb arbejder vi med dét, der udfordrer dig - og sætter fokus på løsninger og handlemuligheder, så du kan nå dine mål. I samtalerne er der fokus på dine ressourcer, evner, kompetencer og potentialer. Gennem samtalerne kan du udvikle din evne til bedre at forstå dig selv og andre. Kunne du tænke dig en ændring indenfor følgende områder:

 I samtaleforløb arbejder vi med dét, der udfordrer dig - og sætter fokus på løsninger og handlemuligheder, så du kan nå dine mål.

I samtalerne er der fokus på dine ressourcer, evner, kompetencer og potentialer. Gennem samtalerne kan du udvikle din evne til bedre at forstå dig selv og andre. Kunne du tænke dig en ændring indenfor følgende områder:

 Personlig udvikling

 Håndtere udfordringer på jobbet, uddannelsen eller privat

 Træffe gode valg for dig selv

 Sætte grænser og sige fra og til

 Få mere klarhed omkring drømme, mål og muligheder

 Opnå større motivation og glæde

 Forstå hvad der evt. hæmmer dig - og find mulige løsninger

 Ændre vaner: fx vægttab, rygestop, spise sundere, dyrke (mere) motion…

 Afklaring om fx studie- eller erhvervsvalg

 Få konkrete redskaber til bedre kommunikation

 Blive mere bevidst om dine værdier

 Opnå større arbejdsglæde og mindre stress

Lider du som ung/barn af angst, føler du dig tit ensom, trist, føler du dig konstant presset? Ønsker du at arbejde med at styrke dit selvværd, blive fri for eksamensangst. Kan du genkende dig selv i følgende kunne det være muligt at du skulle bruge et forløb hos mig.

Jeg står for at være nærværende, nysgerrig og støttende.


Klientudtalelser

Isabella - "Jeg startede hos Maj-Britt da jeg havde udfordringer med tankemylder og en svær periode arbejdsmæssigt. Jeg kan på det varmeste anbefale Maj-Britt. Hun er meget nærværende, tilstede og hun har virkelig hjulpet mig så jeg ikke konstant er oppe i mit hoved. Jeg har fået mange A-HA oplevelser undervejs, og nye værktøjer til at takle mine udfordringer på. Samtidig er Maj-Britt utrolig tillidsvækkende, og imødekommende. "  Læs mere  Læs mindre

Mette  - "Mit coach forløb hos Maj-Britt har været en professionel samtale, hvor Maj-Brit som coach neutralt, ikke styrende eller rådgivende, men med de rette spørgsmål har medvirket til at jeg har ændre mit adfærd og livssyn til noget helt nyt. Jeg har fået øje på mønstre som fastholdte mig i at leve mit liv fuldt ud. Efter flere samtaler med Maj-Britt har jeg fået øjnene op for, hvor uendelige mange muligheder livet tilbyder. Jeg kan på mit varmeste anbefale Maj-Britt, til alle som ønsker indsigt og målsætning, uanset alder, livsvilkår og udfordringer i hverdagen. Hun formår at skabe et trygt samtalerum uden fordømmelse eller forventning. Kh Mette"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.