Louise Rønde - Coach

Louise Rønde

Coach

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Farvel til stress og goddag til overskud og glæde. Mit speciale er stress og eksamensangst. Bryd dine uhensigtsmæssige mønstre. Louise Rønde - Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Hvorfor Louise Rønde?

Jeg er resultatorienteret, skarp og fokuseret - også på det usagte. Jeg er inspirerende, og jeg får dig til at se ting fra nye vinkler. Jeg brænder for coaching, og jeg har hjertet med hele vejen. Min passion for coaching gør, at min værktøjskasse er stor og af høj kvalitet.

Stress

Jeg kan hjælpe dig med at sige farvel til stress og goddag til en stressfri hverdag i balance, hvor glæde og overskud fylder.

  • Oplever du øget træthed?
  • Sover du dårligt om natten? 
  • Føler du ikke altid du har styr på dine tanker? 
  • Er du fraværende selv om du ønsker at være nærværende? 

Hvis du kan genkende en eller flere af ovenstående punkter, så kan jeg hjælpe dig på vej til at få mere overskud og leve efter de værdier, som du ønsker.  

Hvem er Louise Rønde?

  • Certificeret Life- og Business coach hos Manning Inspire
  • Certificeret stresscoach, Bjarne Toftegård
  • Rygestopinstruktør
  • HD i Organisation og Ledelse med speciale i HR. 
  • Læser til psykoterapeut på Nordisk Gesltalt Institut

Jeg har min base i Hillerød, og jeg har samarbejdspartnere og klienter fra det meste af Nordsjælland. Det gælder især byer som Gilleleje, Helsingør, Helsinge, Hornbæk, Tisvildeleje og Hellerup. 

Hvad er coaching og hvad kan jeg tilbyde?

Coaching er et effektivt og resultatorienteret værktøj, som støtter og hjælper dig med at holde fokus på vej mod dit mål. Coaching tager udgangspunkt i de ressourcer, som du allerede har til rådighed – både bevidst og ubevidst. 

Coaching giver dig personlig udvikling, og livet igennem er det sundt at udvikle sig. Vi har alle løbende livsændringer, og det giver os nye personlige forhold at forholde os til. Det kan være karriereskift, karrieremål, work / Life balance, stress, udbrændthed etc. Helt grundlæggende, så kan jeg hjælpe dig med at skabe det liv, som du ønsker. 

Jeg kan hjælpe dig med at bevare motivationen, selv der hvor det ser mest sort ud. Alle mennesker er forskellige, og jeg tager udgangspunkt i dig.

Jeg kan hjælpe dig med at træde den lille, næsten ufremkommelige, sti til, så du føler du bevæger dig på en motorvej med masser af plads. En motorvej, hvor du bevæger dig fremad med ynde, og hvor du holder din motivtion oppe. Som coach har jeg 100% tavshedspligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Mange hilsner 

Louise Rønde 
louiseronde.com

Hvordan booker jeg en tid hos Louise Rønde?

• Du kan booke tid i kalenderen her på GoMentor.dk

• Du kan skrive en email eller ringe (nummeret finder du ude til højre.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.