Lasse Raaberg - Psykoterapeut MPF, Sexolog

Lasse Raaberg

Psykoterapeut MPF, Sexolog

Holbæk

Personligt fremmøde

Første samtale 1.000 kr. Aftal tid

Studerende 600 kr. Aftal tid

Efterfølgende samtaler 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet psykoterapeut med fokus på par- og sex terapi og herudover gynækolog. Jeg arbejder derfor helhedsorienteret med menneskelige problemer. Lasse Raaberg - Psykoterapeut MPF, Sexolog

Beskrivelse

Har du problemer med, at du gentager de samme "fejl"?


Oplever du, at du du ofte køre "skævt" af andre mennesker?


Fylder smerter dit liv?


Så ring og få en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til menneske. Jeg har ikke en fast opfattelse af hvordan ting er, men tager udgangspunkt i den enkelte, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Jeg tilbyder ikke psykofarmaka, men kan evt henvise til andre. 

Jeg hjælper ofte mennesker med at forstå og løse problemer, der har såvel fysiske som psykiske aspekter. Sexologiske problemer er et godt eksempel på dette; -hvad enten det drejer sig om smerter ved samleje eller nedsat lyst til sex. Jeg kan bl.a. også hjælpe med angst, kriser, parforholds problemer og personlig udvikling


Jeg ser bl.a. mennesker med kroniske smerter, f.eks. Vulvodyni, Lichen Sclerosus og følger efter fødsler. Det er alle tilstande, der har stor indflydelse på såvel psykisk som fysisk velbefindende.   


Jeg er uddannet indenfor den affektfokuseret psykoterapi (ISTDP) og er under løbende videreuddannelse og supervision og er også uddannet gynækolog.      

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.