Lasse Raaberg - Psykoterapeut MPF, Sexolog

Lasse Raaberg

Psykoterapeut MPF, Sexolog

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er uddannet psykoterapeut med fokus på par- og sex terapi og herudover gynækolog. Jeg arbejder derfor helhedsorienteret med menneskelige problemer. Lasse Raaberg - Psykoterapeut MPF, Sexolog

Beskrivelse

Har du problemer med, at du gentager de samme "fejl"?


Oplever du, at du du ofte køre "skævt" af andre mennesker?


Fylder smerter dit liv?


Så ring og få en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til menneske. Jeg har ikke en fast opfattelse af hvordan ting er, men tager udgangspunkt i den enkelte, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Jeg tilbyder ikke psykofarmaka, men kan evt henvise til andre. 

Jeg hjælper ofte mennesker med at forstå og løse problemer, der har såvel fysiske som psykiske aspekter. Sexologiske problemer er et godt eksempel på dette; -hvad enten det drejer sig om smerter ved samleje eller nedsat lyst til sex. Jeg kan bl.a. også hjælpe med angst, kriser, parforholds problemer og personlig udvikling


Jeg ser bl.a. mennesker med kroniske smerter, f.eks. Vulvodyni, Lichen Sclerosus og følger efter fødsler. Det er alle tilstande, der har stor indflydelse på såvel psykisk som fysisk velbefindende.   


Jeg er uddannet indenfor den affektfokuseret psykoterapi (ISTDP) og er under løbende videreuddannelse og supervision og er også uddannet gynækolog.      

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.