Gunnar Sahin - Psykoterapeut, Parterapeut

Gunnar Sahin

Psykoterapeut, Parterapeut

Nyborg, Søndersø, Nordfyn, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Hjemmebesøg; behandling i eget hjem; for angst, stress og/eller depression 750 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder hjemmebesøg hvis det ikke er muligt for dig at komme ud pga angst, stress og/eller depression eller blot har behov for at samtalerne er hjemme hos dig selv.

Meta-kognitiv terapi er en forholdsvis ny og er den terapiform som aktuelt har de bedste effekter i relation til angst, stress og depression. Vi arbejder effektivt sammen med de redskaber som terapiformen indeholder.

OBS: hjemmebesøg er kun gældende for dig som bor på hele Fyn eller Trekants-området (vejle, fredericia, kolding samt haderslev og omegn)

Parterapi 750 kr. Aftal tid

I parterapien arbejdes der med retningslinjer, som er brugbare og respektfulde for begge parter. I parterapien arbejdes med situationer, der fra tidligere stadig kan spøge i nutiden. Der arbejdes med hvorledes man som par kommunikerer og generelt behandler hinanden. Og der er mange flere aspekter at tage fat på i en parterapi. For selvom vi tit sammenligner os med andre par, hvor vi tror, at græsset er grønnere, ja så siger min erfaring mig, at hvert par er helt unikt.

Samtaleforløb over 3 måneder for angst, stress og depression 2.995 kr. Aftal tid

Et mentorforløb over 3 måneder indeholder 6 samtaler samt 1 opfølgnings samtale efter endt forløb.

Her' arbejder vi intensivt med de redskaber som terapiformen indeholder. Du skal være indstillet på 1 ugentlig samtale samt hjemmeopgaver hvor du arbejder med de effektive redskaber.

Du har desuden ubegrænset skriftlig kommunikation med mig under hele forløbet hvor du får den støtte og sparring som du har behov for.

Behandling for angst, stress og depression 500 kr. Aftal tid

Meta-kognitiv terapi er en forholdsvis ny og er den terapiform som aktuelt har de bedste effekter i relation til angst, stress og depression. 

Vi arbejder effektivt sammen med de redskaber som terapiformen indeholder.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 28

Online terapi og coaching

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 28

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Behandling for angst, stress og depression (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Meta-kognitiv terapi er en forholdsvis ny og er den terapiform som aktuelt har de bedste effekter i relation til angst, stress og depression. 

Vi arbejder effektivt sammen med de redskaber som terapiformen indeholder.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 28

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder meta-kognitiv samtaleterapi for angst, stress og depression Gunnar Sahin - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Meta-kognitiv samtaleterapi for angst, stress og depression

Jeg tilbyder enten enkeltsamtaler eller mentorforløb over 3 måneder, hvor vi arbejder med de effektive redskaber som terapiformen indeholder. Meta-kognitiv terapi er den terapiform der aktuelt har de bedste effekter i relation til angst, stress og depression.


Parterapi der virker
 
Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt.
Konflikter, manglende n
ærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt.

 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende tlf. samtale, hvis du vil undersøge om min hjælp kan være den rette for dig.
Ønsker du hurtig bekræftelse på en tid, er det bedst at ringe. Mit Go Mentor tlf.nr. finder du øverst. Herefter bliver du oplyst mit direkte tlf. nummer.
Ved udeblivelse eller afbud mindre end 3 timer før aftalt tid, betales fuldt beløb. Afbud via opkald, sms eller mail. Mange hilsner Gunnar Sahin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere