Gunnar Sahin - Coach, Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut, Stressterapeut, Mentaltræner, Mentor

Gunnar Sahin

Coach, Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut, Stressterapeut, Mentaltræner, Mentor

Nyborg, Haderslev, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 750 kr. Aftal tid

Mulighed for køb af en par-pakke som inkluderer forsamtale, 6 samtaler samt en opfølgnings-samtale. Pris  4000.- kr inkl. moms.

stress-coaching 500 kr. Aftal tid

Vi lægger sammen en struktureret plan for håndtering af din stress. Mulighed for køb af en stress-pakke som inkluderer forsamtale, 7 samtaler samt en opfølgnings-samtale. Pris 3000.- kr inkl. moms.


depression, samtaleterapi 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 28

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

stress-coaching (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Vi lægger sammen en struktureret plan for håndtering af din stress. Mulighed for køb af en stress-pakke som inkluderer forsamtale, 7 samtaler samt en opfølgnings-samtale. Pris 3000.- kr inkl. moms.

depression, samtaleterapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 28

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder parterapi og stress-coaching Gunnar Sahin - Coach, Parterapeut, Stresscoach, Psykoterapeut, Stressterapeut, Mentaltræner, Mentor

Beskrivelse


Parterapi

I parterapi mødes vi til et samtaleforløb hos mig, hvor vi i en åben atmosfære vil drøfte de udfordringer, som I oplever i jeres parforhold. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov vil vi sammen lytte os ind til jeres historie, så I kan finde nye veje i parforholdet.


I vil få mulighed for at sætte ord på jeres udfordringer, og I vil få redskaber til at arbejde med jeres egne kompetencer, så I selv finder frem til de løsninger, der er udviklende for jer. 

I vil komme til at arbejde med følgende:

- at lytte til hinanden

- at anerkende hinanden og forstå hinanden

- at forstå sig selv og sine egne reaktioner i parforholdet

- at værdsætte hinanden

- at identificere hvad i hver især kan gøre anderledes

- at skabe livsvigtige forandringer i jeres parforhold

Det handler om at I bryder den onde cirkel som i ikke kan komme ud af og finder nye veje til at lade kærligheden springe ud på ny.


Stress-coaching

Gennem et samtaleforløb vil du få indsigt i, hvad det er, der stresser dig i din hverdag, ligesom du vil få værktøjer til at håndtere din stress. 


Er arbejdsopgaverne vokset dig over hovedet, eller har strukturforandringer på din arbejdsplads gjort hverdagen vanskelig? Måske trues du af en opsigelse eller har lige mistet dit job. Eller du ved bare med dig selv, at det er tid til et skift i din karriere. 


Stress har det med at forplante sig til alle vores systemer. Oplever vi stress i arbejdslivet vil det f.eks også påvirke dit familieliv.


Uanset hvad din stress skyldes lægger jeg sammen med dig en struktureret plan for hvordan du håndterer din stress og bliver gradvist mere og mere stress-fri. Du kan forvente følgende i et forløb med mig:


- Lær at forebygge stress ved at undgå stressårsagerne samt ved at blive mere robust over for stressårsagerne

- Lær at håndtere stress ved at finde de egentlige stressårsager, skab og bevar overskud, lær at prioritere din tid rigtigt samt lær at håndtere pres

- Stress sygemelding - hvad gør du så?  

- Start godt efter en sygemelding


Om mig:

Mine egne største "kriser" i mit liv er stærkt forbundet med at jeg selv har oplevet smertefulde parforhold som var meget vanskelige at være i selvom kærligheden for den anden var meget stor og at jeg selv for mange år siden gik ned med stress i en periode. Jeg kan relatere til alle de vanskelige følelser der er forbundet med de udfordringer mine klienter sidder med hvad enten vi taler om parforhold eller stress. Det giver mig en kæmpe personlig tilfredsstillelse hver gang jeg kan hjælpe par eller stress-ramte medmennesker til en bedre livskvalitet og hermed en lykkeligere tilværelse.

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere