Gunnar Sahin - Psykoterapeut, Parterapeut

Gunnar Sahin

Psykoterapeut, Parterapeut

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg tilbyder meta-kognitiv samtaleterapi for angst, stress og depression Gunnar Sahin - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.Meta-kognitiv samtaleterapi for angst, stress og depression

Jeg tilbyder enten enkeltsamtaler eller mentorforløb over 3 måneder, hvor vi arbejder med de effektive redskaber som terapiformen indeholder. Meta-kognitiv terapi er den terapiform der aktuelt har de bedste effekter i relation til angst, stress og depression.


Parterapi der virker
 
Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt.
Konflikter, manglende n
ærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt.

 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende tlf. samtale, hvis du vil undersøge om min hjælp kan være den rette for dig.
Ønsker du hurtig bekræftelse på en tid, er det bedst at ringe. Mit Go Mentor tlf.nr. finder du øverst. Herefter bliver du oplyst mit direkte tlf. nummer.
Ved udeblivelse eller afbud mindre end 3 timer før aftalt tid, betales fuldt beløb. Afbud via opkald, sms eller mail. Mange hilsner Gunnar Sahin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.