Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Gitte Kristensen

Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Holbæk, Hvidovre

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Krop/sind terapi 600 kr. Aftal tid

Klippekort 5 sessioner 2.750 kr. Aftal tid

Klippekort 10 sessioner 5.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Balance i krop og sind skaber den bedste udgave af DIG! Med mine kropterapeutiske og kognitive redskaber hjælper jeg dig derhen, hvor du tør leve DIT liv! Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Beskrivelse

Lidt om mig:

Jeg har igennem hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker med henblik på personlig udvikling i én til én kontakt og i grupperelationer. I mange år har det været den kognitive metode, der har optaget mig, at kigge på tankemønstre og prøve at ændre de mere uhensigtsmæssige, der som ofte står i vejen for udvikling. 


Jeg har mødt mennesker og erfaret på mig selv, at det kan være svært at ændre disse mønstre. Kroppen blev interessant for mig, da jeg grundet min egen migræne opsøgte en kropsterapeut. Jeg har altid prøvet at "regne den ud", brugt mit hoved som første skridt til at skabe udvikling. Men hos kropsterapeuten skulle jeg pludselig give slip på min kontrol/mit hoved og lade min krop komme i første række. Det var for mig en ny og meget interessant indgangsvinkel, som åbnede for nye perspektiver i mit liv. Det virkede på mig, så det ville jeg også bruge i mit arbejde. Jeg uddannede mig derfor til kropsterapeut og kombinerer idag mine kognitive og kropslige metoder.


Behandlingsformen:

Vi starter med en kort snak om, hvorfor du er kommet, hvorefter du gør dig klar til den kropslige behandling. Den kropslige behandling foregår ved at du ligger på briksen under et tæppe, ideelt i underbukser og evt. BH, men vi starter altid der, hvor du føler dig tryg.


Den kropslige behandling er en pulserende og dybdegående massageform, der har til formål at løsne op for dine spændinger og blokeringer og regulere ubalancer i kroppen. Der arbejdes på at give slip via åndedrættet. Efter den kropslige behandling afslutter vi med en afrundende snak med fokus på behandlingens effekt og det videre forløb.


Din krop er en dyb kilde af information:

Din krop er en dyb kilde af information Min erfaring er, at du ved at inddrage kroppen kan nå et "spadestik" dybere og hurtigere. Vores bevidsthed er kun "toppen af isbjerget", alt det der ligger under overfladen er i væsentlig grad med til at styre vores retning.


Så billedligt talt dykker vi ned og mærker på det, der befinder sig under overfladen og inddrager erfaringerne herfra i din fremtidige færd. Nogle gange mærker vi nogle følelser, de kommer måske til udtryk og dette giver en lettelse i sig selv og andre gange kan vi have behov for at kigge mere på dem og placere dem i rette kontekst.


Identifikation af reaktionsmønstre og ”omprogrammering”:

De kognitive redskaber bruger vi til at se på dine følelser, krop, tanker og adfærd i en sammenhæng. Disse komponenter arbejder nemlig sammen og skaber over tid mønstre i os, som er med til at styre, hvordan vi reagerer i forskellige situationer i livet. Når vi ønsker at skabe en ændring i vores liv, er der altså flere komponenter, vi kan skrue på.


I behandlingen ser vi på dine koblinger og eksperimenterer med at lave justeringer og sammen se på, hvad der så sker. Justeringerne kan være via kropslige forløsninger, via tankeeksperimenter, via adfærdsændringer eller hvad der giver mening i din situation. Det handler om at få skabt den ”programmering”, der hjælper dig til at leve det liv, du allerinderst inde ønsker. At nå din kerne, bag alle de tillærte og begrænsende mønstre, der ofte har alt for stor indflydelse på vores liv og vel.


Få hele dit system med:

Krop og sind arbejder sammen, det er videnskabeligt bevist. Inputs og outputs - de inputs vi får udefra, sætter vores indre system i aktion via nerveforbindelser, vores hormoner aktiveres, muskler påvirkes til aktion eller tilbagetrækning. Vi påvirkes af det vi oplever i livet og disse påvirkninger kan opleves i kroppen, som smerter, spændinger, ubalancer.


Omvendt kan vores kropsignaler, hormonelle ubalancer, smerter o. Lign. påvirke vores output – vores humør påvirkes af hormonerne, smerter giver os en kort lunte mm. Krop og sind er altså gensidigt påvirkelige, så derfor er helheden i min optik så vigtig!


Via kropsterapien kan jeg løsne op for dine spændinger, arbejde med dine ubalancer, forløse følelser og hermed mindske smerte fysisk såvel som psykisk. Vores sind er dog stærkt og hvis vi ikke får bevidstgjort, det der skabte spændingerne/ubalancerne, kan de opstå igen.


Vi må se på sammenhængen og kun ved at justere i dine komponenter jf. den kognitive model (de 4 komponenter; følelser, krop, tanker og adfærd), vil du kunne opnå den ”omprogrammering”, der skal til, så du tør leve DIT liv!


Er du i tvivl om noget eller er du bare blevet nysgerrig, så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg behandler i Holbæk på torsdage og i Hvidovre øvrige dage. Kan du ikke komme til mig, kan vi evt. lave aftale om, at jeg kommer til dig.

Klientudtalelser

Sigyn Ørum-Rasmussen - ""Efter få behandlinger hos Gitte oplever jeg, at jeg rummer mine følelser bedre, jeg er en bedre udgave af mig selv, mindre bange for at møde livet og fysisk har jeg ikke smerter i hofte og nakke hele tiden længere." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere