Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Gitte Kristensen

Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Balance i krop og sind skaber den bedste udgave af DIG! Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Sammen arbejder vi på, at du finder fred med den du er og finder dit mod til, at du kan udleve dine drømme.


Jeg tror på, at vi alle inderst inde besidder lyster og drømme, der i større eller mindre grad presser på for at blive opfyldt. Jeg tror på, at tør vi forfølge disse lyster og drømme, bliver vi den bedste udgave af os selv, til glæde for os selv og dem vi omgiver os med.


Omverdenens meninger og krav kan dog være en hæmsko for modet og vi kan komme til at tilpasse os så meget, at vi til sidst mister glæden ved livet.


Kender du det?


Jeg arbejder med kropsterapi og kognitive redskaber og vil hjælpe dig på vej med disse i kombination. Fordi i min verden er balancen mellem krop og sind lig med harmoni og lykke.

Klientudtalelser

Sigyn Ørum-Rasmussen - ""Efter få behandlinger hos Gitte oplever jeg, at jeg rummer mine følelser bedre, jeg er en bedre udgave af mig selv, mindre bange for at møde livet og fysisk har jeg ikke smerter i hofte og nakke hele tiden længere." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.