Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Gitte Kristensen

Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Holbæk, Hvidovre

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Krop/sind terapi 750 kr. Aftal tid

Klippekort 5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Klippekort 10 sessioner 6.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Balance i krop og sind skaber den bedste udgave af DIG! Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Beskrivelse

Sammen arbejder vi på, at du finder fred med den du er og finder dit mod til, at du kan udleve dine drømme.


Jeg tror på, at vi alle inderst inde besidder lyster og drømme, der i større eller mindre grad presser på for at blive opfyldt. Jeg tror på, at tør vi forfølge disse lyster og drømme, bliver vi den bedste udgave af os selv, til glæde for os selv og dem vi omgiver os med.


Omverdenens meninger og krav kan dog være en hæmsko for modet og vi kan komme til at tilpasse os så meget, at vi til sidst mister glæden ved livet.


Kender du det?


Jeg arbejder med kropsterapi og kognitive redskaber og vil hjælpe dig på vej med disse i kombination. Fordi i min verden er balancen mellem krop og sind lig med harmoni og lykke.

Klientudtalelser

Sigyn Ørum-Rasmussen - ""Efter få behandlinger hos Gitte oplever jeg, at jeg rummer mine følelser bedre, jeg er en bedre udgave af mig selv, mindre bange for at møde livet og fysisk har jeg ikke smerter i hofte og nakke hele tiden længere." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere