Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Gitte Kristensen

Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Balance i krop og sind skaber den bedste udgave af DIG! Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Sammen arbejder vi på, at du finder fred med den du er og finder dit mod til, at du kan udleve dine drømme.


Jeg tror på, at vi alle inderst inde besidder lyster og drømme, der i større eller mindre grad presser på for at blive opfyldt. Jeg tror på, at tør vi forfølge disse lyster og drømme, bliver vi den bedste udgave af os selv, til glæde for os selv og dem vi omgiver os med.


Omverdenens meninger og krav kan dog være en hæmsko for modet og vi kan komme til at tilpasse os så meget, at vi til sidst mister glæden ved livet.


Kender du det?


Jeg arbejder med kropsterapi og kognitive redskaber og vil hjælpe dig på vej med disse i kombination. Fordi i min verden er balancen mellem krop og sind lig med harmoni og lykke.

Klientudtalelser

Sigyn Ørum-Rasmussen - ""Efter få behandlinger hos Gitte oplever jeg, at jeg rummer mine følelser bedre, jeg er en bedre udgave af mig selv, mindre bange for at møde livet og fysisk har jeg ikke smerter i hofte og nakke hele tiden længere." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.