Et citat - der måske kan støtte dig på din vej

Skrevet d. 7-3-2019 11:09:08 af Gitte Kristensen - Kropsterapeut, Terapeut, Mentor

Fik nedenstående citat af en god kollega i mine unge år. Siden har det fulgt mig og jeg tager det frem og kigger på det, når jeg føler mig fastlåst. Føler du dig fastlåst, har du svært ved at komme videre, kan ordene måske også hjælpe dig!

"Indtil du virkelig føler, at du går ind for noget, er der tøven, mulighed for at trække sig tilbage og altid en mangel på effektivitet, hvad angår alle slags initiativer og skabende handlinger. Men i det øjeblik, du virkelig beslutter dig for at satse, kommer forsynet dig til hjælp. En hel række begivenheder springer ud af beslutningen.

Ligegyldigt, hvad du gerne vil eller drømmer om, at du kan - så gå igang!

Modet er genialt - der er kraft og magi i det"

Johann Wolfgang Goethe 

Og møder du forhindringer på din vej, grib støtten, så du ikke går i stå. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak, måske jeg er den rette til at hjælpe dig videre på din vej.

Kærlige hilsner 

Gitte

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.