Camilla Holmgaard - Psykolog

Camilla Holmgaard

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mange føler ofte at de står alene, når livet er svært og det kan være svært at lukke andre ind. Det er her, at jeg som psykolog kan gøre en forskel for dig Camilla Holmgaard - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg hedder Camilla Holmgaard - Velkommen til min profil.

At indlede et forløb hos en psykolog, kan være et svært valg. Det kræver styrke og mod at række ud efter hjælp, hvilket kan være hårdt hvis man er i en sårbar periode af livet. Jeg møder altid mine klienter der, hvor de er, og giver tid, plads og rum til at tackle aktuelle udfordringer.

Jeg har særligt erfaring med følgende problemstillinger: 

 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • Selvværdsproblematikker
 • Eksistentielle udfordringer
 • Eksamensangst
 • Søvnproblemer
 • Akutte kriser
 • Konflikter

Jeg tilbyder:

 • Individuel terapi
 • Akut kriseterapi
 • Mindfulness kurser
 • Mindfulness forløb til børn og unge

I min tilgang til mine klienter tager jeg altid højde for dig og din aktuelle situation. Jeg kombinerer forskellige psykologiske retninger i mit arbejde, så du kan få den behandling, der passer til din problemstilling – herunder kan bl.a. nævnes den psykodynamiske-, systemiske- og kognitive tilgang.

Mindfulness er et redskab, der fascinerer mig meget. Udover at jeg selv praktiserer det dagligt, har jeg haft meget positive oplevelser med at lave mindfulnessforløb med børn og unge. Kort fortalt handler det om at være til stede i nuet. Det kan lyde som det mest simple i livet, men kan paradoksalt nok vise sig at være noget af det sværeste. Vi tilrettelægger sammen et forløb der passer til dig eller til dit barn.

Er du studerende og møder du modgang eller store udfordringer på dit studie, som du har brug for redskaber til at tackle? Eller har du mistet troen på dig selv i forhold til at gennemføre studiet eller en eksamen, som virker uoverskuelig for dig? I begge tilfælde kan jeg hjælpe dig igennem med fornyede kræfter og gåpåmod. Jeg har stor erfaring med denne type problemstilling og tilbyder 200kr i rabat til studerende.

Jeg tilbyder enkelte sessions og hele online forløb, hvilket jeg har meget positiv erfaring med. Så behøver geografi ikke være en begrænsning for, at du kan starte et forløb hos mig.

Det er vigtigt, at du føler dig tilpas og tryg ved at tale med mig, hvis terapien skal virke optimalt. Du er mere end velkommen til at kontakte mig eller bede om at blive ringet op ved at udfylde formularen "Ring mig op" under mit billede.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere