Unge og problemer med mental sundhed. Få effektive redskaber.

Skrevet d. 21-4-2020 11:51:27 af Ulla Vestergaard - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach, Mentor, Stresscoach, Traumeterapeut, Stressterapeut

Mange unge har problemer med deres mentale sundhed? Det kan enten være på grund af forskellige former for angst, herunder eksamensangst. Andre oplever et stort pres, høje krav eller stress i forbindelse med deres studie. Flere føler sig ensomme, nervøse eller ofte kede af det og i dårligt humør. Tristhed og bekymringer kan have mange kilder. Fx et afbrudt parforhold eller generelle problemer med selvtillid, selvværd eller for selvkritisk.

FYSISKE SYMPTOMER OG DÅRLIG SØVN

En del unge har ofte fysiske symptomer som fx hovedpine, mavepine, smerter eller søvnproblemer. 


DET BEHØVER IKKE AT VÆRE SÅDAN

Kender du en ung (eller er du selv ung), som kunne have gavn af konkrete redskaber og teknikker til nemmere at komme styrket igennem ungdomsårene? 


FÅ MERE RO OG GLÆDE. MINDSK OG FOREBYG STRESS, ANGST OG TRISTHED

Mindfulness kombineret med samtale kan være et effektivt redskab til bedre at håndtere tilværelsen og forskellige udfordringer og kriser både NU og i fremtiden. De konkrete redskaber kan den unge selv bruge mellem sessionerne eller efter afslutter forløb.


DET MENTALE KAN TRÆNES LIGESOM DET FYSISKE

Mindfulness og samtale er et effektivt redskab til at få mere ro, glæde og overskud igen.


21 ÅRS ERFARING

Jeg har 21 års erfaring med samtaler med unge fra 18 og op og 8 års erfaring med mindfulness til unge. Jeg brænder for at hjælpe unge og kan se, at det kan gøre en stor forskel og kan gøre ungdomsårene nemmere at komme styrket igennem. 


KONTAKT MIG GERNE

Er du selv ung, kontakt mig gerne uforpligtende. Er du forælder eller kæreste til en ung, er du også velkommen til at høre, hvad jeg kan hjælpe med. Du kan ringe til mig eller skrive til mig. Du er også velkommen til at booke en ledig tid. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.