Ønsker du at finde kærlighed?

Skrevet d. 16-10-2020 16:11:30 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Vær en refleksion af det du ønsker dit liv skal indeholde.

Ønsker du kærlighed, så giv kærlighed. Du kan ikke leve dit liv i forventning om at andre skal give dig kærlighed, hvis ikke du selv er parate til at give ud af din fine kærlighed. 

Det er let i en verden i fart, at forvente en masse. At håbe, at andre kan se, at du lider under, at du måske ikke føler dig elsket og derfor virkelig trænger til den store kærlighed kommer forbi og fylder dig op. 

Dette ville også være en dejlig ting. Men sandheden er desværre en anden. Du må give noget af dig selv for at få noget igen. At give kærlighed til andre kan være en svær opgave og måske kan den endda følelse umulig.

Men det er muligt, men først må du finde kærligheden til dig selv. Du kan starte lige her i dette nu!


  • Start med at elske dig selv for den du er med alle dine fejl og mangler og uperfektheder. 
  • Du er elskelig som du er
  • Kig på alt det smukke i dig
  • Alt det fantastiske du indeholder som menneske
  • Hvor langt du er kommet de sidste 6 måneder. Du er ikke i nærheden af hvor du var for 6 måneder siden. 
  • Stop med at finde fejl 
  • Stop med at fokusere på alt det, du ville ønske dig anderledes
  • Stop med at slå dig selv oveni hovedet. 
  • Hold af dig. Lige nu. Lige her i dette nu!

At begynde at lære at elske sig selv er en proces. Det er en ny verden du begiver dig ind i. Du vil opleve modstand. Du vil opleve du falder tilbage til gamle vaner og i gamle overbevisninger. Men hold fast. Kom op på hesten igen. Du kan godt. Tillad at det er svært. Tillad at du vil fejle. Tillad at noget gør du rigtig godt og noget gør du mindre godt. Du er på vej. Du er videre, fordi du har besluttet at du ønsker kærlighed i dit liv og det starter med dig. 

Jeg hjælper mennesker med at finde kærligheden til sig selv og opdage kærligheden. Med mine værktøjer og redskaber kan jeg hjælpe dig til mere kærlighed i dit liv. Det eneste det kræver, er din vilje til at ville forandre din nuværende tilstand. 

Jeg hjælper mennesker.

Kærligst


Camilla Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.