Peter Damgaard-Hansen - Psykolog

Peter Damgaard-Hansen

Psykolog

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Integreret psykologi - en 3 dimensional tilgang til heling og vækst, der forener legemlig, mental og åndelig helse. Peter Damgaard-Hansen - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Vær venligst opmærksom på at jeg kun modtager lægehenvisning i min klinik i Thisted.

Når noget gør for ondt, vil jeg hjælpe dig med at finde årsagen og bearbejde problemet.

At have ondt i sjælen er noget, vi alle kender til. Men årsagerne dertil kan være meget forskellige. Nogle få eksempler kan være: en skilsmisse, et tab af et kært familiemedlem eller ven, en depression, en spiseforstyrrelse, angst, mindreværd, generende fysisk og /eller psykisk træthed eller eksistentielle kriser.

FREMGANGSMÅDE

Med udgangspunkt i Integreret Psykologi (IP) – et tredimensionelt behandlingskoncept, der inddrager det komplekse samspil mellem det fysiske, det mentale og det åndelige helbred – vil vi sammen bearbejde de psykologiske problemstillinger, du fremlægger. Alle typer problemer er velkomne.

IP-modellen har jeg udviklet på basis af mere end 30 års erfaring med praktisk psykologarbejde og helhedstænkning.

En inddragelse af de fysiske og åndelige helsefaktorer er dog blot et tilbud. Dine særlige ønsker, behov og forudsætninger vil altid blive respekteret og tilgodeset i videst mulig omfang.

Jeg anbefaler, at du bestiller minimum 2 sessioner i træk ved individuel terapi og min. 3 sessioner i træk ved parterapi. Det er min erfaring, at vi med sådanne intensive forløb kommer hurtigere til sagens kerne og opdager kreative løsninger - end ved mere langstrakte/afbrudte forløb.

LANG DISTANCE KONSULTATIONER.

For mennesker der bor langt væk eller f. eks. i udlandet og som ønsker behandling med Integreret Psykologi har konsultationer via telefon eller online vist sig meget brugbare.

Jeg har nu mere end 10 års erfaring i denne brug af moderne kommunikationsteknologi i den psykologiske behandling og har klienter over hele verden.

ARBEJDSOMRÅDER

Jeg arbejder især med par, men også med enkeltpersoner, familier og grupper.

Jeg har et særligt fokus på livskriser, tab af meningsindhold og religiøse problematikker. 

Derudover har jeg specialiseret mig i arbejdet med forsoning af parter i konflikt: det kan være ægtefæller, parterne i et parforhold, forældre og voksne børn (eller yngre) eller nære venner.

SÆRLIGT INTENSIVE TERAPI TILBUD:

Par i krise - eller andre mennesker med interesse i et intensivt, kortvarigt terapiforløb - inviteres til at rive 2-3 dage ud af kalenderen og komme til Thy. Jeg hjælper gerne med at finde indkvartering og der kan så arrangeres intensive konsultationer dagligt, hvor vi ikke skeler til klokken. Vi tager simpelthen den tid der skal til.

En sådan kombination af ferie og terapi i de fascinerende naturomgivelser i Thy med god tid til at efterbearbejde og fordøje det terapeutiske input fører ofte hurtigt til gennembrud med nye perspektiver på problemerne - og på hvordan de kan løses i det daglige.

Opfølgning af arbejdet for en fortsat stabiliering og maximalt udbytte af resultaterne kan derefter på en nem og praktisk måde arrangeres gennem konsultationer via telefon eller online.

Kontakt mig venligst ved ønske om yderligere information.

Biografi

Uddannelse titel

Psykolog

Særlig erfaring med klientgruppe

Pårørende

Voksne

Sprog

Dansk

Køn

Mand

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.