Jacob Mosgaard - Psykolog, Psykoterapeut, Coach

Jacob Mosgaard

Psykolog, Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg er autoriseret psykolog, med speciale i terapi, supervision og undervisning.

Terapi
Jeg taler med såvel par, familier som enkeltpersoner.

Supervision
Jeg superviserer og coacher ledere og medarbejdere, individuelt eller som team eller gruppe.

Undervisning
Jeg underviser inden for en række områder, i alle slags former fra kortere foredrag til længere uddannelsesforløb. Eksempelvis: Systemisk og narrativ terapi, Diagnoser i kontekst, Alternative vinkler på sorg og krise, Sprogets forførelser og uærbødige professionelle positioner.

Jeg er desuden partner i virksomheden Lentic Waves, som er i sidste fase af udviklingen af brætspillet Identitet rettet mod det pædagogiske personale på skoler, med fokus på træning i færdigheder i at forholde sig fleksibelt til de mærkater, som sættes på elever og lærere.

_________________________________________


Jeg er optaget af at yde den bedst mulige dialog omkring de problemer eller brændpunkter, som klienter, borgere, kunder eller samarbejdspartnere finder centrale.  Jeg har god erfaring med både eksistentielle, sociale og psykiatriske problemfelter.

Jeg arbejder på et såkaldt systemisk og narrativt grundlag, hvilket bl.a. kort fortalt indebærer et basalt fokus på relationelle dynamikker frem for personers indre dynamikker. Det indebærer ofte også et større fokus på det, der virker, end det der er galt, og på menneskers værdier og færdigheder, frem for vores fejl og mangler.

Ring gerne eller anvend kontaktmulighederne via GoMentor              

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.