Gaëlle Fontaine-Dinesen - Coach, Psykoterapeutstuderende

Gaëlle Fontaine-Dinesen

Coach, Psykoterapeutstuderende

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Life Coaching (GoMentor videosession) 250 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg støtter dig som ønsker at forløse blokeringer og opnå mere livsglæde, så du kan leve et liv harmonerer med din sande natur, dine værdier og dit formål. Gaëlle Fontaine-Dinesen - Coach, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Lever du primært nord for halsen? Har du svært ved at følge din intuition? 

Når vi mennesker står ved en skillevej har de fleste af os på et eller andet tidspunkt i vores liv hørt udtrykket “bare følg dit hjerte” eller "følg din mavefornemmelse" men det er de færreste der egentlig formår at gøre det.

Og hvorfor får vi det ikke gjort? Fordi vi først og fremmest ikke har arbejdet med de traumer der blokerer os fra at stoppe op, lytte og mærke efter. 

Selv de få som formår at lytte til deres kropslige intuition har sjældent tillid til, at det vi mærker er sandt. Så fortsætter vi ned af den velbevandrede sti…  indtil vi på et tidspunkt rammer muren. Muren kan være i form af stress, angst, depression eller ren og skær tomhed.

Men sådan behøver det ikke at være.

Føler du at du i lange perioder går på kompromis med dig selv og dine værdier?

Det kræver et bevidst valg at søge hjælp hos en mentor. Allerede her har du udvist at du tager dit liv alvorligt.

Når du vælger et psykoterapeutisk forløb hos mig vælger du dig selv til. Vi kan først være noget for andre når vi står op for den vi er.

Et forløb hos mig er tilrettelagt til dig som ønsker at føre et meningsfuldt liv, men som har brug for vejledning i hvordan du mærker efter og handler fra det mest sande sted i dig. I min terapi har jeg fokus på samspillet mellem vores psykologiske og spirituelle natur.  På den måde lytter jeg efter, hvad du har af ønsker på det personlige plan sammenholdt med din sjæls potentiale. 

Min egen vej hertil

I forbindelse med en personlig eksistentiel krise fik jeg i 2018 en simpel men livsændrende spirituel erkendelse, og har siden da været drevet af at hjælpe andre søgende med at finde hjem til deres essens.

I dag er jeg ved at videreuddanne til Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut, og får herfra adgang til at dykke endnu dybere ned i menneskets flerdimensionelle lag. Uddannelsen tager 4 år og jeg er på 2. årgang, det vil sige, at jeg tilbyder terapi til nedsat studiepris.

Desuden blev jeg i 2020 certificeret Coach fra den ACTP-akkreditterede coachinguddannelse hos Sofia Manning. 

Klientudtalelser

Amy - "Jeg havde en god og spændende oplevelse og det var interessant, hvordan Gaëlle havde vævet temaerne sammen. Hun er nærværende, jordnær, udviser stor selvtillid og selvsikkerhed, hvilket gør, at man føler sig tryg i hendes selskab. Selvom tankerne stadig kværner rundt, føler jeg, at jeg har fået nogle brugbare værktøjer til at få lidt mere styr på dem og være mere present. Alt i alt havde jeg en dejlig oplevelse, og gik derfra med en større indsigt i mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Karoline - "Jeg oplever Gaëlle som en meget opmærksom og tilstedeværende coach, som er dygtig til at lede mig på rette vej, ved at afgrænse samtalen ind, spotte de emner der rører sig allermest og gå i dybden med dem. Jeg oplever at blive mødt med en åbenhed, vågenhed og nysgerrighed, som gør, at det både føles trygt og muligt at åbne op om, hvad end der fylder af tanker og følelser. Jeg oplever at du skaber et kærligt samtalerum, hvor jeg føler mig mødt og rigtig fint guidet igennem at få øje på hvad der reelt er vigtigt for mig, og på hvad der holder mig tilbage. "  Læs mere  Læs mindre

Sarah - "Jeg synes at Gaëlle formår at skabe et roligt og trygt samtalerum, hvor jeg kan bevæge mig frit rundt uden, at jeg støder på fordomme eller fordømmelse - samtidig med, at hun sørger for at guide mig gennem en allerede struktureret metode hvilket ligger op til refleksion og holder mig og mine tanker på sporet, så jeg hele tiden har mit mål for øje. Hendes objektive syn på mig som menneske, og de ting der rør sig i mig lige nu, giver mig et pusterum, da jeg ikke føler, at jeg skal pakke noget ind eller præstere noget! Så kort sagt var det en meget behagelig og ærlig samtale, som var medvirkende til, at jeg en anden gang godt tør at række ud efter coaching igen - og rigtig gerne hos Gaëlle."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.