Elsebeth Greve - Psykoterapeut

Elsebeth Greve

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Få mere ud af livet/samlivet /arbejdslivet. Elsebeth Greve - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg tilbyder en halv times forsamtale, som er gratis, så du har mulighed for at vurdere, om du kan have tillid til mig som person og terapeut..

Jeg er uddannet psykoterapeut med en systemisk narrativ tilgang, hvilket vil sige, at jeg tror på, at du selv har nøglen til dine problemer. Denne nøgle er måske blevet væk for dig lige nu, og du har brug for en person, der kan hjælpe dig med at finde denne nøgle igen. Denne person kan være mig.

* Forskelligheder / modsætninger - kan udnyttes til fælles bedste
* Livsglæde kan afløse "det sorte hul" / depressionen
* Gnisten i parforholdet - genfind den
* Få mere ud af livet
* Sammenbragte familier - at være vigtig voksen

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen, hvilket er en garanti for dig om, at jeg har en anerkendt uddannelse og, at jeg modtager supervision. Du kan læse mere om betingelserne for at blive optaget af psykoterapeutforeningen på deres hjemmside. 


Efterfølgende har jeg taget uddannelse ved den australske underviser Maggie Carrey. Dette har resulteret i, at jeg har taget internationalt diplom i narrativ terapi.
 
Jeg har også taget årskurser i kognitiv terapi og NLP. Jeg vælger metode ud fra, hvad jeg vurderer, du bedst vil kunne have glæde af.

Jeg er uddannet ergoterapeut i 1977 og har i mange år gennem mit arbejde støttet mennesker i deres personlige udvikling. Jeg har arbejdet med alkoholbehandling, socialpsykiatri og revalidering af mennesker, der har været mange år væk fra arbejdsmarkedet.

Jeg tilbyder

  • Terapi til enkeltpersoner
  • Terapi til par
  • Coaching

Hvorfor terapi
Du kan have behov for samtaleterapi, når du oplever problemer i dit liv, som du har brug for støtte og hjælp til at få løst.

Psykoterapi / samtaleterapi handler om, at få hjælp til at finde ind til og udnytte de ressourcer du har. Ressourcer, som du måske ikke kan få øje på, som din situation ser ud lige nu.

Den måde du håndterer problemer på har du lært på et tidspunkt, hvor det var nødvendigt at handle sådan, men måske er det ikke hensigtsmæssigt mere. Så kan du lære at tænke og handle anderledes.

Vi ser fremad, men udnytter de livserfaringer du har høstet – nogle gange under svære omstændigheder.

Vi finder i fællesskab ud af hvad der er vigtigt for dig at få ud af et forløb hos mig.

Benyt ring mig op funktionen eller ring/skriv til mig, for at aftale tid til en gratis forsamtale

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere