Elisabet Lykke Westen - Selvværdscoach, ID Life coach, Business coach

Elisabet Lykke Westen

Selvværdscoach, ID Life coach, Business coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hej mit navn er Elisabet og jeg er selvværdscoach: Min mission er at hjælpe kvinder til at finde troen på at de er gode nok - præcis som de er. Elisabet Lykke Westen - Selvværdscoach, ID Life coach, Business coach

Beskrivelse

Ønsker du bedre selvværd?                                              

  • Kender du til Følelsen af ikke at være god nok?
  • At føle dig utilstrækkelig og mindre værd end andre mennesker?
  • At slå dig selv i hovedet, når du har dummet dig eller lavet en fejl?

Det kan være, at du er havnet et sted i livet, hvor det ikke føles behageligt. Måske oplever du ofte en indre kritiker være på spil, og i stedte for at være glad for den du er, er du måske ked af det.

Det er let at køre fast i mønstre der rummer umenneskeligt høje krav, vi ikke kan leve op til. Og vi kan komme til at føle, at vi ikke er gode nok.


Du fortjener et liv, hvor du er glad for den du er, hvor du tror på dig selv og føler en indre balance. Den omsorg og overbærenhed du måske savner, kan du lære at give til dig selv.
Individuel coaching


I sessionen tager vi udgangspunkt i din livssituation. Hvad er svært lige nu? Hvad ønsker du skal være anderledes? Sammen finder vi den naturlige vej der passer dig bedst. Jeg tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer.


Du vil få en ny indsigt og viden om, hvordan du kan handle anderledes i dit liv. Ikke ud fra formler og tabeller - men ud fra de dybe ønsker du har, og det unikke menneske du er. For jeg tror inderst inde, at du godt kan mærke, hvad der vil styrke dit selvværd og give dig glæde og harmoni.                                                                               Om mig


Mit navn er Elisabet Lykke Westen og jeg er life og -businesscoach og henvender mig til kvinder der ønsker at skabe et sundt selvværd i deres liv.


Målet er at du får opbygget et sundt selvværd gennem nye leveregler, som du vil kunne bruge igen og igen, resten af livet.


Du er velkommen til at ringe og få en gratis og uforpligtende forsamtale. Her kan du vurdere, om jeg vil være den rette til at hjælpe dig. Jeg ved at kemi er en vigtig ting - og mit ønske er at du får hjælp af den rette. 


Det er uden tvivl den bedste livsinvestering du kan give dig selv - at tage dig af dig - og dit værd.
Biografi

Uddannelsessted

Sofia Manning

Særlig erfaring med klientgruppe

Single

Unge

Voksne

Studerende

Arbejdsledige

Sessionstype

Online coaching

Sprog

Dansk

Klientudtalelser

Theresa - "Efter at være blevet coachet af Elisabet er jeg gået derfra med en ny og klar følelse af hvilken retning jeg må gå i mit liv. Og jeg glæder mig. Jeg blev lyttet til og Elisabet var nærværende og rolig og formåede at opfange mine egne kringlede ord og tanker hvilket gav mig en fornemmelse af at blive hørt og set. Det gav mig enorm ro. Vil anbefale hende på det varmeste til de der ønsker at tale med en person der lytter og som kan skubbe dig blidt videre på din vej."  Læs mere  Læs mindre

Betty - "Her vil jeg give min bedste anbefaling til Elisabet, som på en professionel men også varm og forstående måde guider èen igennem sessionen gennem relevante spørgsmål i forhold til dillemaet. Se din coachsession som en fremtidsinvestering i forhold til dit følelsesliv! Jeg vil hermed give min allerbedste anbefalinger i forhold til fremtidige brugere af Elisabets coaching."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.