Nøglen til friheden ligger i selvaccepten

Skrevet d. 28-3-2022 09:54:15 af Elisabet Lykke Westen - Selvværdscoach, ID Life coach, Business coach

Det findes rigtig mange kvinder som har det svært, fordi de har så mange høje krav (ofte indre høje krav) som de skal leve op til, og når det så ikke lykkes, går det ofte udover selvværdet, og de kommer let til at slå sig selv i hovedet og tvivle på sig selv - om de er gode nok.

Det er så ærgerligt - men samtidig véd jeg også, at det er muligt at finde en vej ud af de negative leveregler vi ofte bærer rundt på - regler som er skabt ubevidst, måske endda helt tilbage fra barndommen.

Det er muligt at finde troen på sig selv - at du er god nok, præcis som du er - at du ikke skal prøve at være som alle andre.


Nøglen til friheden ligger i selvaccepten. Får når du lærer at acceptere den du er, OGSÅ dine fejl og mangler - så lærer du at elske dig selv og stå stærkt i livet - og ud fra dette ståsted så kan drømmene begynde at vokse - og du kan blive den stærke kvinde du kun drømte om.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.